Tradicionalno škotsko imanje uređeno u skandinavskom stilu

bravo tango

Prije dva mjeseca, zajedno s blogom Bravo Tango Hotel otputovali smo, makar virtualno, na šarmantni Mediteran i upoznali Masseriu Potenti u Apuliji, savršenu lokaciju za vjenčanje. Da ljeto na sjeveru također ima svojih čari, dokazuje nova priča koja je ovaj blog o putovanjima odvela u Škotsku, točnije u začaranu šumu škotskog visočja, gdje se smjestila jedna tradicionalna farma puna topline – Killiehuntly farmhouse & cottage.

bravo tango5

Smještena u srcu zelenila, borova, paprati i mahovine, grmova borovnica i malina, ova impresivna farma renovirana je i iznutra ukusno uređena, kako bi mogla ugostiti tek nekoliko posjetitelja i omogućiti im opuštenu i ugodnu atmosferu. Vlasnici ovo imanje opisuju kao eklektični miks škotske tradicije i suvremenog danskog dizajna, u kojem će se svatko osjećati kao kod kuće.

bravo tango4

Želite li par dana odmora samo za sebe, daleko od gradske vreve, Killiehuntly je pravo mjesto, na kojem će vas domaćini Duncan i Nicky dočekati sa svježe pripremljenim doručkom, košarom za piknik i ručak u prirodi, popodnevnim čajem ili večerom. Njihovi recepti jednostavni su, no sadržavaju nordijski ‘twist’. Svi sastojci koje koriste dolaze iz vrta same farme ili iz susjedstva. Nakon uživanja u domaćem kruhu ili kolaču, vrijeme je za slušanje jazza, čašu vina u stakleniku ili pak čitanje knjige uz kamin. Više o doživljajima blogera Bravo Tango Hotel možete saznati na njegovom Instagramu, a poželite li doživjeti nešto slično, svoj boravak na ovoj farmi rezervirajte na službenoj stranici.

bravo tango2

bravo tango3

bravo tango6

bravo tango7

bravo tango9

bravo tango8

bravo tango10

Foto: Bravo Tango Hotel

0