Marijana Batinić otkrila je koliko joj je mobilnost važna u trudnoći

Marijana Batinić otkrila je koliko joj je
mobilnost važna u trudnoći

Na listi najljepših hrvatskih trudnica Marijana Batinić zasigurno se nalazi na samom vrhu, a prošla su skoro tri mjeseca otkako je voditeljica podijelila novost kako sa suprugom Matejom očekuje još jednu bebu. Bez obzira na svoje ‘drugo stanje’, miljenica domaće publike uvijek je dotjerana i stilski savršena. Poznata po svom besprijekornom modnom izričaju, Marijanu neke trudničke boljke nisu zaobišle, pa je priznala kako se na neko vrijeme oprostila od štikli. Ipak, udobnosti za vrijeme vožnje u automobilu nije se željela odreći. Hyundai KONA, koja je do sada bez problema pratila Marijanin užurbani stil života, od poslovnih obveza do izleta i dužih putovanja, spremno čeka na buduće avanture s prinovom u obitelji.

Hyundai KONA savršeno pristaje svakoj ženi

Osim što svaka žena uz Hyundai KONU izgleda savršeno, ovaj automobil privlači pažnju gdje god  krenuli. Srećom, Hyundai je pripremio Kraljevsku ponudu u kojoj, uz sve Hyundai modele, možete pronaći i KONU. Jedinstven i samouvjeren izgled Hyundai KONU svakako izdvaja od bilo kojeg SUV-a u klasi.

Dodatne pogodnosti i registracija uključene u cijenu

Osim što možete odabrati između različitih atraktivnih boja karoserije i prilagoditi ju vašem osobnom stilu, u Kraljevsku ponudu uključene su povlastice dostojne svake kraljice. Uz sve pogodnosti beskontaktne kupnje, u cijenu Hyundai KONE uključena je registracija, obvezno i kasko osiguranje te 5 godina jamstva bez ograničenja kilometraže. Osim toga, automobil dolazi na vašu kućnu adresu potpuno besplatno, kako bi vaš kraljevski tretman bio potpun. Posjetite kraljevskaponuda.hr i priuštite si automobil kakav zaslužujete.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori