Hyundai KONA – automobil za suvremenog čovjeka

Hyundai KONA – automobil za
suvremenog čovjeka

Iva Radić

Hyundai KONA

“You drive it. You define it.” slogan je uzbudljivog Hyundai noviteta – lifestyle SUV-a KONA. Ime KONA potječe od okruga Havajskog otočja te odražava jedinstven način života njegovih stanovnika. KONA je omiljena destinacija za adrenalinske sportove poput surfanja, skijanja na vodi i ronjenja te reflektira avanturistički duh novog Hyundai SUV-a.

KONA nosi obilježja lifestyle SUV-a, dok se ujedno može pohvaliti okretnošću tradicionalnog gradskog automobila, kojega uz moderan dizajn krase napredne značajke sigurnosne tehnologije. Osim uz visoku razinu sigurnosti, KONA dolazi uz bežično punjenje pametnih telefona, povezivanje s Android Auto i Apple CarPlay sustavima te Krell prvorazredni audio sustav. Kao predvodnik modernih generacija, Hyundai je uz novi automobil predstavio i Viber stickere za sve korisnike ove društvene mreže.

Automobil Journal.hr Welcome Summer Partyja

Uz ovaj automobil lako je biti drugačiji, jer se on prilagođava osobnosti vozača, a KONA će bez problema pratiti užurbani stil života, od poslovnih i obiteljskih obaveza sve do izleta u prirodu ili duljih putovanja. Odvažna i moderna Hyundai KONA omogućuje kupcima da sami kreiraju vlastitu vizualno upečatljivu kombinaciju eksterijera i interijera, birajući između dvadeset dostupnih kombinacija boja, a koja predstavlja njihovu osobnost i aktivan životni stil.

Marija Bišćan

Kao njegova ambasadorica u Hrvatskoj odabrana je Marijana Batinić, a mi smo ga imali prilike isprobati na Journal.hr Welcome Summer Partyju koji se u srijedu, 19. lipnja 2018., održao u jednom tajnom zagrebačkom vrtu. Iva Radić i odabrani gosti su u automobilu Hyundai KONA stigli na party, dok je ogledni primjerak smješten unutar prostora partyja omogućavao svim gostima da razgledaju ovaj novi automobil.

Damira Katarina Miličević

KONA je proglašena Autom godine 2018., kao automobil koji donosi revolucionarna rješenja i novitete u autoindustriju, a ističe se i dizajnom, tehnologijom te inovativnošću.

Daniela Gajski

Martina Matušin

Mirjana Mikulec i Nataša Brunović

Foto: Sanja Jagatić i Ino Zeljak

Učitati još
Zatvori