Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija
Posebno izdanje Harry Potter mobitela oduševit će sve ljubitelje čarolija

Posebno izdanje Harry Potter mobitela
oduševit će sve ljubitelje čarolija

Dogodilo se i to! Fantastična suradnja između svijeta čarolija i Redmi brenda koja je iznjedrila ekskluzivnu kolekciju pametnog mobitela, a koja će se svidjeti svim ljubitelja Harryja Pottera – Redmi Note 12 Turbo Harry Potter edition.

Pametni mobitel koji će oduševiti sve ljubitelje svijeta magije

Riječ je o stiliziranoj kolekciji. Vjerujemo da je svaki obožavatelj Harryja Pottera u djetinjstvu sanjao da postane čarobnjak i očekivao pismo iz Hogwartsa. Ni mi nismo iznimka. Sada imate još jednu priliku da to ostvarite na drugi način. Pametni telefon se nalazi u stiliziranoj kutiji koja podsjeća na knjigu koja u sebi čuva pismo iz Hogwartsa i iglu za karticu napravljenu u obliku znaka perona 9 i tri četvrtine! Tu je i jedinstveni korisnički priručnik dizajniran u obliku Marauder’s Mape u kojoj možete pronaći neke osnovne informacije o telefonu i Xiaomiovoj usluzi.

Stilizirana kolekcija

Kada izvadite mobitel primijetit ćete da je  najveća razlika između Harry Potter izdanja i obične varijante na poleđini. Naime na stražnjem dijelu mobitela nalazi se grb škole Hogwarts, a kako biste dodatno zaštitili mobitel od oštećenja tu je i maskica koja se savršeno uklapa u cijeli dizajn. Kako izgleda unboxing i ovo posebno izdanje, pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram (@geekglitz), GIZTOP.

Učitati još
Zatvori