Zagreb vas zove, a Go2digital vam ga daje na dlanu
Zagreb vas zove, a Go2digital vam ga daje na dlanu

Zagreb vas zove, a Go2digital
vam ga daje na dlanu

Sunce izlazi. Zagreb se budi. Započinje još jedan uobičajen dan na zagrebačkim ulicama. Ulicama koje se polako, ali sigurno pune pospanim studentima, energičnim srednjoškolcima, zauzetim poslovnjacima i neispavanim roditeljima koji voze svoju djecu u vrtić. I upravo tu. Na ulicama i cestama. Na mostovima. Na trgovima i u parkovima. Upravo tu ih možete upoznati sa svojim proizvodom i poželjeti im dobro jutro uz neku zgodnu poruku vašeg brenda na Go2Digital interaktivnim ekranima.

Nijedan drugi medij se nije toliko dobro i s(p)retno uklopio u zagrebačku svakodnevicu. Zagrepčani  mogu čitati o vašoj najnovijoj usluzi dok pijuckaju kavu za van šečući do najbliže stanice u Vukovarskoj ili dok se voze na posao u nepreglednim jutarnjim kolonama na Mostu slobode. Go2Digital pokriva najpopularnije lokacije i najfrekventnije prometnice kako biste mogli biti dijelom svake minute u užurbanom danu dugom 24 sata.

Zagreb vas zove u Ilicu, žilu kucavicu grada. Zagreb vas zove, na Gornji grad. Prošećite Zrinjevcem. Provozajte se Uspinjačom. Odmorite se na klupama Maksimir parka. U koji god kutak grada zavirili, na kojoj god stanici izašli, naići ćete na nas.

Pozivamo vas da zajedno pozdravljamo prolaznike koji se vraćaju kući nakon dugog i napornog dana. Kao i one druge, koji su tek izašli i ne planiraju tako skoro doma. Od jutra do sutra. Cijeli dan uz Zagreb i Zagrepčane, samo uz Go2Digital tehnologiju.     

Sunce zalazi. Noć se budi. Vi mirno spavate jer ste sigurni da je vaš brend je u najboljim rukama. Na najboljim ekranima. U najboljem gradu.

Go2Digital vam želi miran san. I ispunjenje snova.

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori