BIPA nagradila nepobjedivu Irenu programom obrazovanja u Algebri
BIPA nagradila nepobjedivu Irenu programom obrazovanja u Algebri

BIPA nagradila nepobjedivu Irenu
programom obrazovanja u Algebri

S ciljem da inspirira i osnaži žene da pronađu svoje pravo “ja” i probude nepobjedivu snagu koja leži u svima njima, BIPA je u suradnji s Algebrom provela jednu posebnu aktivaciju na Go2Digital ekranima kako bi promovirali i slavili autentičnost svih žena. Ova aktivacija dio je kampanje “Nepobjedive” kojom BIPA želi ohrabriti žene da ostvare svoj puni potencijal i shvate kako nikad nije kasno za nove početke i probijanje vlastitih granica.

Sve prolaznice su mogle sudjelovati

Tijekom travnja sve su prolaznice na odabranim lokacijama u Zagrebu putem Go2Digital ekrana pozvane da se fotografiraju u pozama u kojima naglašavaju svoju nepobjedivost i tako sudjeluju u nagradnom natječaju u kojem jedna nepobjediva osvaja program obrazovanja u Algebri, i to po svojoj želji. Fotografije su se emitirale na Go2Digital ekranima postavljenih na čak 28 lokacija u 13 gradova – od Zagreba, Splita, Rijeke, Slavonskog Broda, Šibenika, Crikvenice, Opatije, Rovinja, Siska, Trogira, Virovitice i Vukovara. Za vrijeme trajanja aktivacije prikupljeno je ukupno 567 fotografija žena koje su pokazale svoj nepobjediv stav, a žiri je odabrao jednu sretnicu koja je osvojila program obrazovanja na Algebri.

Bipa
Go2Digital panel

‘Edukacija je najbolji poklon koji netko može dobiti’

Pobjednica natječaja je Irena Švenda, voditeljica Adhara centra za nutricionizam i ayurvedu iz Zagreba gdje savjetuje o prehrani, ljekovitom bilju i suplementaciji te provodi yoga terapije i vodi radionice kuhanja. Irena je nepobjediva majka koja uspješno balansira poslovni i privatni život. Za sebe kaže da je entuzijasta, istinska zaljubljenica u prirodu i ljekovito, a najveći užitak joj predstavlja vrijeme koje provodi sa svojom kćerkom te planinarenje, kuhanje i česti odlasci u prirodu.

“Edukacija je najbolji poklon koji netko može dobiti, stoga sam veoma sretna i ugodno iznenađena da sam upravo ja odabrana da osvojim ovu nagradu. Trenutno još razmišljam o programu obrazovanja koji ću odabrati, no s obzirom da sam voditeljica centra za nutricionizam i ayurvedu, najvjerojatnije je da ću odabrati program koji će mi pomoći u boljem vođenju i organizaciji poslovanja.” ističe Irena, sretna dobitnica nagradnog natječaja.

“Jako mi se svidio ovaj koncept, a nagrada u kojoj mogu unaprjeđivati svoje kompetencije me najviše potaknula da probudim svoju nepobjedivost i fotografiram se ispred ekrana”, dodala je.

Bipa
Irena Švenda

Natječaj koji potiče žene da iskoriste prilike

BIPA Hrvatska često kroz svoju brand filozofiju i ponudu ohrabruje žene da žive život punim plućima, upoznaju svoje snage i budu najbolje u onome što rade. Ova aktivacija kreirana je u svrhu da ženama pruži mogućnost da se usude napraviti nešto što dosad nisu te iskoriste priliku za edukaciju koja će im pomoći u karijeri ili u svakodnevnom životu.

“Trudimo se konstantno osvještavati društvo o važnosti njegovanja zdravih navika i baš zato nam je drago da je ova nagrada došla u ruke osobe koja u potpunosti živi te vrijednosti. Posebno nas raduje što će ova nagrada jednoj nepobjedivoj pomoći da unaprijedi svoje poslovanje te nadogradi njene vještine organizacije poslovanja. Upravo zbog tog cilja je ovaj natječaj kreiran, kako bi potaknuo žene da iskoriste sve prilike koje im se nude i neustrašivo se razvijaju izvan zone komfora”, istaknula je Željka Mojzeš, rukovoditeljica marketinga BIPA Hrvatska.

bipa

Nikad nije kasno

Certificirani programi obrazovanja odobreni su od strane Ministarstva obrazovanja te će po završetku programa, polaznica dobiti službeni certifikat o položenosti i upis zvanja u e-radnu knjižicu, koji će joj dodatno osigurati konkurentnost na tržištu rada. BIPA ovom aktivacijom podsjeća kako nikad nije kasno popeti se na novu stepenicu u svojoj karijeri i vjerovati u svoju autentičnost i nepobjedivu snagu koja leži u svima nama.

 Foto: PR

Učitati još
Zatvori