Klima-uređaji za osmijeh tijekom cijele godine

Kako bi što ugodnije podnijela nagle promjene temperatura i sve jačih ljetnih vrućina, većina modernih kućanstava danas ima ili planira nabaviti klima-uređaj. Također, svatko od nas ima neke svoje individualne želje po pitanju savršene temperature,  dizajna, performansi, super cool postavki ili mogućnosti upravljanja, a naravno i budžeta kojim to planiramo riješiti. Oni temeljitiji razmišljaju i o tome ima li njihov odabir klima-uređaja pozitivan utjecaj na okoliš, koliko energije troši i kako odjednom riješiti klimatizaciju više prostorija svoje kuće, stana ili poslovnog prostora.

Naravno, jedinstveni odgovor na sve ove zahtjeve nije baš lako pronaći, no japanski proizvođač Daikin nudi mogućnost rješenja čak i onim najzahtjevnijima. Tijekom svojih 95 godina, tvrtka Daikin je prepoznata na tržištu kao proizvođač visokokvalitetnih klimatizacijskih uređaja. Prilikom razvoja proizvoda, vizija tvrtke je biti prvi u tehnološkim inovacijama, posvećenosti očuvanju okoliša kao i prilagodbi korisnicima i prepoznavanju njihovih potreba.

Klima stvorena baš za vas

Daikin raspolaže vrlo velikom paletom kućnih klimatizacijskih uređaja i ima rješenje za gotovo svako pitanje i potrebu. Dodatna prednost koju Daikin trenutno nudi putem svojih prodajno-servisnih partnera je akcijska ponuda na multi split sustave.

Osim uštede od 12% na vanjskim multisplit jedinicama, prednost sustava je i u tome što koristi najnoviju radnu tvar R32 koja povećava energetsku učinkovitost, snižava troškove i značajno doprinosi zaštiti okoliša. Ugradnjom ovih vanjskih jedinica omogućeno je pouzdano grijanje i hlađenje u svim klimatskim zonama u Hrvatskoj tijekom cijele godine, a uz opciju noćnog rada i velike dostupne duljine instalacija, vanjska jedinica postaje nečujna i „nevidljiva“. 

Dakle, kako god izgledao vaš idealan klima uređaj, u Daikinu imaju kvalitetno i pouzdano rješenje, a ako se odlučite za multi-split sustav i više unutarnjih jedinica, izbor je velik, a svakako će dodatna prednost biti i lijepa ušteda od 12% na vanjskim jedinicama. Više informacija potražite na www.daikin.hr i uživajte u cjelogodišnjem komforu kojeg pruža vrhunski japanski proizvođač već od 3.938 kn.

Foto: Daikin

0