Kako osmijehom možete osvojiti klima uređaj ili 10 000 kuna?

Kako osmijehom možete osvojiti klima
uređaj ili 10 000 kuna?

Ljetna sezona, ovih dana na vrhuncu, mnogima je omiljeno doba godine. Godišnji odmori, putovanja, miris mora i borovine u nama bude posebno drage uspomene i lijepe osjećaje koji nam mame osmijeh na lice. Ipak, rijetko tko uživa u ljetnim vrućinama – naročito ako dane ne provodite s pogledom na kristalno čisto more u dubokom hladu neke predivne jadranske plaže.

Borbu protiv vrućine zato je najbolje prepustiti profesionalcima uz koje osmijeh ovog ljeta neće silaziti s vašeg lica! Upravo kako bi osigurao idealnu temperaturu i najbolje ljeto do sada, Daikin vodeći proizvođač opreme za hlađenje i grijanje, pripremio je veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti jednu od čak 35 vrijednih nagrada. Sve što trebate napraviti jest nasmiješiti se, a osmijeh uvijek osvaja.

Zašto nabaciti osmijeh?

U sklopu velike Daikin nagradne igre možete osvojiti jednu od ukupno 35 nagrada, pri čemu je glavna nagrada primamljivih 10.000 kuna na potrošačkoj kartici. Osim toga, tu je Daikin Comfora klima uređaj – diskretna zidna jedinica visoke učinkovitosti s ugrađenim filterom za pročišćavanje zraka, uklanjanje alergena i optimalnu distribuciju zraka unutar prostora. Od ostalih nagrada, tu su cool chill bag fotelje za plažu, swim ring kolutovi i okrugli ručnici za plažu – korisni ljetni dodaci koji će donijeti osmijeh na vaša lica!

Kako do nagrada?

Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri i osvojili cool nagrade, sve što trebate napraviti je posjetiti Daikin Smile aplikaciju i nasmiješiti se! Nakon što upišete svoje ime i idealnu temperaturu, jednostavno učitajte fotografiju svog osmijeha. SMILE će zatim kreirati super vizual i poslati ga u Daikin galeriju osmijeha. Kao posljednji korak, ne zaboravite podijeliti vizual na svom Facebook profilu za dodatni upis u nagradni bubanj i dvostruke šanse za osvajanje nagrada!

To je sve! Nabacite osmijeh, pričekajte izvlačenje 20. kolovoza i uživajte u rashlađenom ljetu uz Daikin. Više informacija o nagradnoj igri i naprednim Daikin klima uređajima pronađite na: smile.daikin.hr

Foto:PR

Učitati još
Zatvori