Zašto je grijanje doma klimom isplativije no što mislite?

Zašto je grijanje doma klimom
isplativije no što mislite?

Kada zima pokaže svoje zube, sve što želimo je one dragocjene slobodne trenutke provoditi na zatvorenom, u toplini svog doma. U vlastitom ili u društvu obitelji i prijatelja, uz film ili uz knjigu, uz šalicu čaja ili omiljeni zalogaj… Dom je ta oaza mira i sreće u kojoj možemo biti svoji, a naročito potražiti zaklon od zimskih (ne)prilika.

Bez obzira na to živite li u stanu ili u kući, prva asocijacija vezana uz dom u hladnijim mjesecima svakako je toplina. A istu tu toplinu postižemo na različite načine, od studenog pa sve do travnja ili svibnja, ovisno o tome koliko traje sezona grijanja, jer nema boljeg osjećaja od ugrijanog stana kada zakoračimo izvana u svoj topao i ugodan životni prostor.

Ugrijati dom uz plin ili drva, tradicionalna je navika, no što kada bismo vam rekli da je grijanje klima-uređajem još isplativija i još kvalitetnija opcija? Moderni klima-uređaji bilježe toliki napredak u tehnologiji, da će vam ne samo uštedjeti velike novčane iznose svojim pametnim funkcijama, već i poboljšati zrak koji udišete u prostorijama u kojima živite i radite. Oni troše manje energije, rezultiraju manjim mjesečnim računima i naposljetku štede novac, a u prilog tome govori i činjenica da su u stanju prebaciti se u štedni način rada kada vas nema u prostoriji. U slučaju poznatog japanskog brenda Daikin, dodatni bonus je da ti isti klima-uređaji izgledaju doista sjajno te su dizajnerski perfektno osmišljeni kako bi se uklopili u svaki životni prostor i djelovali kao bilo koji drugi ukras u vašem domu.

Daikin Perfera

Sve su ovo razlozi zašto bi klima-uređaj zimi mogao imati podjednako bitnu funkciju u našim životima kao i ljeti, a Daikin je dvije teze i pogrešne pretpostavke da klime isključivo hlade i da troše previše struje odlučio dodatno opovrgnuti sa svoja dva hit klima-uređaja za grijanje doma ove zime – Emurom i Perferom, koje postaju pouzdani partneri svakog kućanstva u svakom godišnjem dobu i sezoni, pružajući neusporedivo iskustvo komfora tijekom cijele godine, uz 30% uštede na mjesečnim računima. Energetski visoko učinkovite, inteligentne i lijepe, Emura i Perfera savršen su izbor za grijanje zimi, čak i na vrlo niskim temperaturama.

Daikin Emura i Perfera

Daikin Emura klima-uređaj

Daikin je postao poznat po klimama koje oplemenjuju svaki stan ili kuću, a njegova Emura još je jedan u nizu primjera. Elegantnog dizajna, ističe se kao najprivlačniji klimatizacijski uređaj na tržištu, što potvrđuju i međunarodne nagrade za dizajn. Dostupna je u bijeloj i u srebrnoj boji i njome je vrlo lako rukovati uz pomoć Wi-Fi kontrolera.

Daikin Emura

Tiha je u radu, a snažna u svojim performansama. Ne samo da grije prostor i pritom ne troši mnogo struje (80% energije uzima iz zraka, a svega 20% iz električne mreže), već i pročišćuje zrak te uklanja mikroskopske čestice prašine, alergene, neugodne mirise, bakterije i viruse. Toliko je intuitivna, da utječe na strujanje zraka, kako vam ne bi neugodno puhala ‘za vrat’, a i kreće u fazu štednje kada ‘osjeti’ da vas nema.

Daikin Perfera klima-uređaj

Perfera je također sjajna u klimatizaciji prostora, njegovom grijanju, hlađenju, ali i pročišćavanju zraka koji udišemo u zatvorenim prostorijama, održavajući ga zdravim i svježim. Jednako troši/štedi kao i Emura i povećava uštedu za 30%, što možete vidjeti na regularnim mjesečnim računima za grijanje.

Daikin Perfera

Uz Daikin Emuru i Perferu ukratko možete očekivati čist zrak, savršen komfor, suvremen dizajn, WiFi upravljanje, tihi rad, uštedu na potrošnji, uštedu na prostoru i uštedu na ukupnom iznosu, uz 3 godine garancije, čime se definitivno ističu kao ‘best buy’ uređaji.

U trenutnoj akcijskoj ponudi, Emura i Perfera dio su multi-split sustava, što znači da će vam trebati  samo jedna vanjska jedinica, koja će se zatim spajati na više unutarnjih jedinica (može ih biti do 5 po jednoj vanjskoj). Ako ove sezone nabavite Daikin vanjske i unutarnje jedinice za multi-split sustave, u startu možete uštedjeti od 1.770 – do 5.253 kuna, na akciji koja traje do 15. prosinca. Više o multi-uštedi i konkretne primjere uštede uz grijanje Daikin klima-uređajima pronađite na www.daikin.hr

 

 

Foto: Daikin

Učitati još
Zatvori