Talijanski ‘power couple’ o kojem se priča

Talijanski ‘power
couple’ o kojem se priča

Pratite li na Instagramu jednu od najpoznatijih blogerica svijeta, Talijanku Chiaru Ferragni, ovog vikenda doista niste mogli zaobići obilje fotografija vezanih uz proslavu njena 30. rođendana u Veneciji, kao ni emotivnu prosidbu koju je u sklopu svog koncerta u Veroni za nju organizirao glazbenik Fedez.

Otkako su prohodali na jesen 2016., Chiara i Fedez pod budnim su okom medija, ali i publike na Instagramu, koju često uveseljavaju svojim zajedničkim fotografijama.

S obzirom na popularnost koju oboje uživaju u Italiji i svijetu, možemo sa sigurnošću reći da Italija ima svoj novi ‘power couple’. Chiara je prava blogerska sila koju samo na Instagramu prati 9 milijuna ljudi sa svih strana svijeta, a njeno bogatstvo od bloganja i vlastite kolekcije cipela procijenjuje se na 10 milijuna dolara, dok je Fedez talijanski reper, pjevač, tekstopisac i producent, višestruko nagrađivan zbog broja prodanih albuma, s milijunima pregleda spotova na YouTube-u.

Dvoje uspješnih Talijana jučer i danas puni medijske stupce, i to zbog romantičnih zaruka koje su se dogodile na Fedezovom koncertu u subotu navečer, a koje su uživo pratile čak i medijske kuće – među njima i radijska i TV kuća RTL 102.5, čiji video pogledati možete u nastavku.

Učitati još
Zatvori