Trouble in paradise o kojem spekulira cijela Italija: Jesu li Chiara Ferragni i Fedez pred razvodom?
Trouble in paradise o kojem spekulira cijela Italija: Jesu li Chiara Ferragni i Fedez pred razvodom?

Trouble in paradise o kojem spekulira cijela Italija: Jesu li Chiara Ferragni i Fedez pred razvodom?

Nakon što su se iznenada počeli sve rjeđe pojavljivati zajedno – kako uživo, tako i na društvenim mrežama – pojavile su se spekulacije o odnosu između talijanske influencerice Chiare Ferragni i njenog muža, repera Fedeza. One su, prije svega, prouzrokovane činjenicom da su nekada dijelili svaki segment zajedničkog života, a ta – couple goals – potreba je iznenada nestala. A ove glasine je sada potvrdio i utjecajni talijanski novinar koji, pozivajući se na povjerljive izvore, tvrdi da će do razvoda, zaista, uskoro doći.

Nevolje u raju za omiljeni par?

Sudeći po pisanju stranih medija, Chiara Ferragni i Fedez su već neko vrijeme na distanci. Iako i dalje žive u istoj kući, on boravi i spava u gostinjskoj sobi. Talijanski novinar Riccardo Signoretti iznio je zanimljive informacije kada je u pitanju njihov odnos. Po njegovom mišljenju, usprkos naporima da se bračna kriza sakrije – do obostranog zasićenja je vjerovatno odavno došlo.

Kada je u pitanju večera povodom Dana zaljubljenih koju je Fedez prije samo nekoliko dana objavio na svom Instagramu, novinar kaže da je ona vjerojatno prethodno dogovorena, te da je bilo prekasno da se otkaže. Međutim, Chiara Ferragni iste fotografije nije podijelila.

Naposlijetku, on je iznio informaciju i da je reper u potrazi za novom kućom. Štoviše, uvjeren je da će njegova sljedeća destinacija biti SAD gdje će, zbog utjecajnih ljudi koje poznaje, biti u prilici da dodatno unaprijedi glazbenu karijeru.

Ili pametno smišljena strategija?

Usprkos svim tvrdnjama, pojedini njihovo ponašanje na društvenim mrežama tumače kao osmišljenu strategiju. S obzirom na to da se influencerica nedavno našla u središtu skandala koji se tiče njenih kompanija, nakon čega je Fedez objavio priopćenje kojim je dodatno razbjesnio javnost, ova iznenadna distanca može se protumačiti i kao marketinški potez.

Drugim riječima, možda je ovo samo jedan od potencijalnih načina da njih dvoje sačuvaju utjecaj koji imaju na društvenim mrežama i talijanskoj pop kulturi općenito. Ipak, i dalje se čeka službeno priopćenje, odnosno njihovo oglašavanje koje će potvrditi – ili opovrgnuti – ove spekulacije.

Foto: Instagram @chiaraferragni

Učitati još
Zatvori