Stylish nadogradnja IKEA namještaja

Stylish nadogradnja IKEA namještaja

superfront-9

Uz oduševljenje s dolaskom robne kuće IKEA na hrvatsko tržište pojavila se i realistična bojazan da ćemo uređujući svoj dom kupiti iste stvari kao i tisuće drugih kupaca te da će brojni interijeri naposljetku izgledati isto. Pogotovo kad se radi o cjenovno pristupačnim bestselerima ovog brenda koji su već osvanuli u brojnim domaćinstvima.

superfront-8

Volite li svoju osobnost u interijeru iskazivati na unikatan način definitivno vas to ne usrećuje, no isto tako jako dobro znate da si puno lakše možemo priuštiti IKEA dizajn od većine dizajnerskih brendova, uz to ne žrtvujući izgled radi cijene. A što ako se dizajnu može doskočiti i iz jednog IKEA komada kreirati nešto naizgled sasvim drugačije?

Time se bavi švedski brend Superfront koji kreira navlake, ručke, nožice, radne površine i preuređuje panele klasičnih IKEA komada u potpuno drugačiji dizajn, napravljen prema vašim željama. Detalji izrađeni od kvalitetnih materijala lako se montiraju na već postojeći namještaj koji na ovaj način dobiva osoban i posve personalizirani štih.

superfront-4

Superfront donosi 8 različitih uzoraka, 13 pomno biranih boja, 13 modela nožica i 14 modela ručkica za Pax ormare, elemente kuhinja Metod i Faktum, krevete Sultan te Bestå ormariće. Trenutno u Hrvatsku dostavljaju samo nožice i ručke, a na njihovoj službenoj stranici možete vidjeti kako funkcioniraju i na komadima namještaja drugih brendova.

A zanima li vas nadogradnja drugih komada te personaliziranje IKEA komada s različitim tkaninama i navlakama, ovdje pogledajte kako to radi brend Bemz.

superfront-7

superfront-3

superfront-2

superfront-6

superfront-1

Foto: Superfront.com

Učitati još
Zatvori