Subway ponovno u Hrvatskoj

subway-1

Na radost ljubitelja ovih sendviča, u food court Arena Centra u Zagrebu vratio se popularni Subway. Prostire se na 56 četvornih metara i nudi standardni Subway menu – sendviče, wraps, salate, juhe, kekse, kavu, bezalkoholna pića. Uz nekoliko vrsta peciva, svježe povrće, izbor mesa i sireva, kupci mogu birati između – tri milijarde kombinacija! Svaki se dan nudi i ‘specijalitet dana’ (Sub of The Day).

subway-2

Za Subway development agenta u Hrvatskoj izabran je Vladimir Hanula, koji je ujedno i prvi primatelj Subway franšize u Hrvatskoj. Osim što će voditi vlastiti lokal u Arena Centru, Hanula će biti zadužen i za razvoj čitavog Subway lanca na hrvatskom tržištu.

“Dobro znam kako funkcionira svaki proces u Subwayu i znam da Subway dobro radi gdje god otvori vrata, a naše poslovanje u susjednim zemljama je veliko ohrabrenje i znak da je došlo vrijeme da Subway otvori vrata i u Hrvatskoj. To je ujedno i glavni razlog zašto sam odlučio preseliti u novu zemlju i naučiti novi jezik,” rekao je Vladimir Hanula, Subway development agent za Hrvatsku.

Vladimir Hanula

Vladimir Hanula

Restorani Subway u cijelom svijetu poznati su po svojim jedinstvenim sendvičima. Sendvič će vam pripremiti osoblje baš onako kako ga najviše volite i pred vašim očima. Ako ste posjetili restoran Subway, znate da možete odabrati vrstu peciva za sendvič i u njega odabrati sastojke koje najviše volite. Možete izabrati bijelo ili tamno pecivo, razne vrste začina i dodataka: sir, origano, sezam, zobene pahuljice od meda i razne druge gurmanske sastojke i okuse. Stručnjak za sendviče će pred vama razrezati pecivo, pa ćete odlučiti što od sastojaka želite. Postoji mnogo kombinacija i zasigurno ćete uvijek odabrati onu koja najviše odgovara vašem ukusu. Prilozi sendviča mogu biti hladni ili topli, a sendvič može biti i zapečen do savršenstva! Sljedeći korak je izbor povrća i umaka, koje će vam rado preporučiti osoblje. I na kraju, točka na „i“ za savršen sendvič – zamolite djelatnika da vam pospe sendvič parmezanom ili biljem.

subway-4

0