Social Media Summit okuplja najvažnije influencere i kreatore sadržaja
Social Media Summit okuplja najvažnije influencere i kreatore sadržaja

Social Media Summit okuplja najvažnije
influencere i kreatore sadržaja

U prostoru Doma mladih – Centra Skenderija, 18. i 19. svibnja 2023. godine održat će se drugi po redu Social Media Summit, koji će na jednom mjestu okupiti svjetske i regionalne stručnjake, predstavnike vodećih kompanija i brendova, agencije i influencere koji kreiraju sadržaj za društvene mreže.

Društvene mreže su postale najjači kanal za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Eminentni govornici će kroz edukativan sadržaj, objasniti uspjeh društvenih mreža, njihov utjecaj, kako ih koristiti, koji su benefiti influencer marketinga i zbog čega odabrati određenog influencera za suradnju, te na koji način brendovi trebaju usmjeriti komunikaciju i content na društvenim kanalima.

social media summit

Pet ključnih tema

Ovogodišnji Social Media Summit pokriva niz važnih tema povezanih s neprestano razvijajućim svijetom društvenih medija. Konceptualno kroz programski dio pokrit će se pet ključnih tema:

Social selling – kao sve značajniji način prodaje putem društvenih medija i prilika za povezivanje s kupcima i poticanje prodaje putem društvenih medijskih platformi.

Fokusom na WEB 3 – predstavit će se promjene koje donosi sljedeća generacija interneta koja naglašava decentralizaciju, kontrolu korisnika i transparentnost. Kroz konferenciju će se istražiti utjecaj WEB 3 na društvene mreže i potencijale novih platformi za content creatore i brendove. Tu će se govoriti i o NFT i Metaversu, te kakva su iskustva sa novim tehnologijama.

društvene mreže, istock

Kibernetička sigurnost

Temom o Cybersecurityju će se istaknuti važnost kibernetičke sigurnosti kod zaštite osobnih i poslovnih podataka. Izuzetno zanimljivo će biti poslušati i govornike koji će svoja izlaganja usmjeriti na Trends in Social Media te na taj način nas upoznati sa najbrže rastućom društvenom mrežom TIKTOK, sve većom važnosti video sadržaja, rastućom ulogom mikroinfluencera, te kreiranjem sadržaja kroz Social Audio tj. potencijalima podcasta – kao komunikacijske platforme.

Pored edukativnog dijela posjetitelje očekuje i odličan zabavni program koji će upotpuniti ovu izvrsnu konferenciju.

Generalni pokrovitelj drugog Social Media Summita je Telemach, zlatni sponzor Cedevita, srebrni sponzori Argeta, InstaGrand, essence, Courtyard by Marriott. Organizator je marketinška agencija Altermedia.

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori