Dvije ljepotice koje znaju kako uživati u hygge atmosferi divnog doma

Dvije ljepotice koje znaju kako uživati u
hygge atmosferi divnog doma

@what.the.hygge

Kućni ljubimci koji žive u krasnim interijerima, a svakodnevno ih viđamo na Instagramu, nisu nikakav novitet. No, svakog nas dana neki novi profil inspirira i privuče nam pažnju. Tako smo se u potrazi za cosy interijerom zadržali na profilu @what.the.hygge, a pronašli smo divne sijamske mačke ove njemačke blogerice. Lou i Freddy zaista uživaju u skandinavskom stilu i hygge atmosferi svog doma.

Već smo pisali o novom trendu koji se širi društvenim mrežama pod popularnim hashtagom #catsandinterior i svakog dana sve je popularniji među ljubiteljima mačaka. Da interijeri i mace idu skupa nije tajna, a u nastavku upoznajte sijamske mačke i doznajte kakve su kao mezimac.

Jesu li sijamske mačke ljubimac za vas?

Egzotične sijamske mačke porijeklom dolaze iz područja Sijama koji se nalazi na današnjem Tajlandu. U tim krajevima veličaju ih budistički svećenici u hramovima, a bila je i omiljeni ljubimac na kraljevskim dvorovima. Orijentalne sijamske mačke nastale su prije pola tisućljeća, a u Europi su svoju popularnost stekle u 19. stoljeću. Osim što su vrlo društvene i umiljate, odmah će vas osvojiti svojim plavim očima. Jako su razigrane pa će biti idealne za obitelji s djecom, a za razliku od većine maca, ne vole samoću. Dobro je poznato da se ukućani brzo vežu za ljubimce, a sijamske mačke žive dugo pa ćete u njihovom društvu uživati dugi niz godina, čak do 20.

Ljepotice u cosy interijeru

Skandinavski hygge je filozofija koja je krenula iz nordijskih zemalja, a ubrzo se proširila diljem svijeta i pokrenula veliki trend u dizajnu interijera. Sijamske mačke njemačke blogerice prave su ljepotice, a njihovo sivo krzno savršeno se stopilo s bojama doma. Sa sigurnošću možemo reći da dvije privilegirane mezimice ne vode uobičajeni život poput ostalih maca. Vlasnica Jenny strastvena je ljubiteljica životinja, a često sudjeluje u kampanjama spašavanja ugroženih vrsta i zbrinjavanju onih najpotrebitijih mezimaca. Dane provode u opuštajućoj atmosferi, spavaju na najfinijim plahtama i guštaju u najkvalitetnijim slasticama.  Inače, sijamske mačke se odlično slažu s ostalim ljubimcima što su ove dvije prijateljice i dokazale.

Foto: Instagram (@what.the.hygge)

 

Učitati još
Zatvori