Sharky ima uvjerljivo najljepši Instagramski lifestyle feed

Sharky ima uvjerljivo najljepši
Instagramski lifestyle feed

@sharkythewhippet

Vrlo zanimljiva i ne tako poznata pasmina osvojila nas je na prvi pogled. Hrt Sharky pripada u skupinu Italian Greyhound, točnije male talijanske hrtove. Smatra se da podrijetlo prvih psići ove pasmine seže i nekoliko tisuća godina unazad. Također postoje brojne teorije o točnoj lokaciji gdje je vrsta nastala iako nose etiketu ‘talijanski’. Uglavnom su se koristili za lov iako su im kosti genetski poprilično krhke. Danas su se udomaćili kao razmaženi kućni ljubimci i čini se da im ta uloga odlično stoji.

Prepoznatljiva patuljasta građa i meko sivo krzno čine ih posebno zanimljivima. S obzirom na to da hrt naraste do 5 kilograma i živi poprilično dugo, idealan je sustanar za sve one koji žive u stanovima. Psić @sharkythewhippet je i prava Instagram senzacija, a zašto nam je privukao pažnju doznajte u nastavku.

Hrt Sharky je Instagramski kuler kojeg morate zapratiti

Na Instagramu već postoje stotine profila koji ljubimce imaju u glavnoj ulozi. Iako iza vođenja njihovih društvenih kanala stoje vlasnici, mezimci su začinili društvenu platformu cool sadržajima koji nas iz dana u dan nasmijavaju i uveseljavaju. Neki su svoje profile posvetili šaljivim video zapisima, memesima i putovanjima dok su drugi napravili miks svega. Hrt Sharky pobrinuo se za estetiku svog feeda koju krasi lifestyle sadržaj, a pažljivo je birana i paleta boja. Njegov profil brzo je postao među najposjećenijima na londonskoj Instagram sceni, ali i šire.

Učitati još
Zatvori