Journal Pets: Neki od najljepših trenutaka mačaka dokumentirani su na ovom Instagram profilu
Journal Pets: Neki od najljepših trenutaka mačaka dokumentirani su na ovom Instagram profilu

Journal Pets: Neki od najljepših trenutaka mačaka dokumentirani su na ovom Instagram profilu

Mačke znaju biti prave male avanturistice, a da ne pričamo o tome koliko su gipke i sposobne zavući se u najnevjerojatnije male prostore. Isto tako, sposobne su i zaspati u raznim pozama koje nam redovito izmame osmijeh na lice. Zamislite sad da sve te trenutke uspijete dokumentirati fotoaparatom, mogli bi vas zabavljati zauvijek, pogotovo ako se radi o kurilskom bobtailu poput ovog.

Kurilski bobtail s brojnim followerima na Instagramu

Upravo u takvu avanturu se upustila @allekx koja je svoj Instagram profil posvetila svojim mačkama i to je bio vrlo mudar izbor. Grisu je glavna zvijezda ovog profila, iako se na njemu nađu i druge članice njihovog čopora. Radi se o simpatičnom kurilskom bobtailu koji je toliko fotogeničan da vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima sa svojim vratolomijama. Apsolutno je zadovoljstvo gledati njegove slike, stoga nije ni čudno da je na Instagramu prikupio 66,2 tisuće followera.

Njegova vlasnica dokumentira svaku njegovu avanturu, gdje da da se nađu. Bilo da uživa u suncu na krovu ili gricka neku ukusnu poslasticu, ona je tu da fotoaparatom uhvati taj trenutak. Također, posjeduje sposobnost da to napravi na najzabavnije načine. Kompozicija, rasvjeta i ostali kreativni pothvati doista potenciraju razigranu i otmjenu osobnost ovog mačka.

Inače, kurilski bobtail je snažna mačka s divljim izgledom. No, unatoč svom izgledu, ove mačke su prijateljski nastrojene i srdačne. Karakterom su neovisne, vrlo inteligentne, pametne, radoznale, druželjubive, razigrane i vrlo nježne. Posvećene su svom čovjeku i kad im je to dopušteno udobno će se smjestiti u krilo vlasnika ili će spavati u krevetu s njima. Dobro se prilagođavaju drugim mačkama, djeci, psima i drugim kućnim ljubimcima. Odlični su skakači i skloni su istraživanju. Samo jednom im morate reći što je dozvoljeno ili zabranjeno.

Učitati još
Zatvori