U subotu napokon počinje sezona klizanja na zagrebačkoj Šalati
U subotu napokon počinje sezona klizanja na zagrebačkoj Šalati

U subotu napokon počinje sezona
klizanja na zagrebačkoj Šalati

Jedna od aktivnosti kojom neslužbeno otvaramo zimsku sezonu za nas je uvijek prvi odlazak na klizanje. Aktivnost je to u kojoj uživaju mali i veliki, spretni i nespretni – svi voljni zabave i smijeha na ledu. Kraj studenog ove nam godine u Zagrebu donosi i početak adventa, kićenje grada, a uz sva blagdanska veselja dodatno nas je obradovala vijest o otvaranju popularnog gradskog klizališta, Video-disco klizališta na Šalati. Osim klizališta na Šalati, Zagrepčane će uskoro razveseliti i Ledeni park na Tomislavcu.

Sezona klizanja na Šalati 2022.

Ove je godine otvorenje klizališta na Šalati otvoreno nešto kasnije no inače – zbog vremenskih uvjeta, odnosno previsokih temperatura, kako dnevnih tako i noćnih. No, jučer su sa Šalate najavili kako sezona klizanja započinje ove subote, 19. studenog 2022. Termini klizanja za građanstvo su srijedom, četvrtkom i petkom od 18:00 do 19:30 sati te subotom i nedjeljom od 10:45 do 12:15, od 18:00 do 19:39 te od 20:15 do 21:45 sati.

Cijene ulaznica, jednako kao i posudba klizaljki, radnim danima, blagdanima i vikendima u jutarnjim terminima iznose 22,60 kn, dok blagdanima i vikendima u poslijepodnevnim terminima iznose 30,14 kn.

Sve informacije pratite ovdje.

Foto: Pexels, Unsplash

Učitati još
Zatvori