U Zagrebu otvoren prvi centar za personalizirane tretmane – Nevia estetski i anti-age centar

U Zagrebu otvoren prvi centar za personalizirane tretmane – Nevia estetski i anti-age centar

Karmen Ninić, Lana Klingor i Iva Ninić

ANTI AGE CENTAR NEVIA

Na dugogodišnjoj putanji uspjeha Anti-age centar Nevia jučer je svoja vrata otvorio i zagrebačkoj javnosti.

Event je održan u prostoru Kuglane (La Grma) gdje je uz ugodno druženje i predstavljanje brenda održana i prezentacija PRP tretmana krvnom plazmom od strane stručnjaka regenerativne medicine dr. Džihana Abazovića.

Centar posluje već trinaest godina u Šibeniku, a oni koji su iskusili originalnu metodu tretmana odano slijede ovaj brend, ne samo zbog izvanrednih rezultata već i zbog diskrecije i ugode. Specijalisti za personalizirane tretmane pomlađivanja poznati su od Šibenika do Zagreba, Splita, Dubrovnika pa i izvan granica Hrvatske.

Karmen Ninić, Kristina Ukalović i Iva Ninić

Tim kozmetičara i liječnika pod vodstvom Karmen i Ive Ninić, zaljubljenici su u prirodan, svijež i odmoran izgled kože a svojim su pristupom, apsolutno uspješnim tretmanima i nastojanjem da se klijent izdvoji iz mase, osvojili mnoga čuvena muška i ženska imena iz svijeta glazbe, medicine, kulture, sporta i medija. Lana Klingor spada u red mnogih poznatih ambasadora ovog uspješnog brenda.

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

SPECIJALISTI ZA PERSONALIZIRANE TRETMANE

Posebnost centra leži u visoko individualiziranom pristupu i apsolutnoj diskreciji svakog klijenta pri tome naglašavajući da klijenti za njih nikada nisu bili broj, niti će to ikada postati.

4D mezoterapija je hit tretman centra. Ovisno o tipu kože, njenom stanju i potrebama pripremaju se mezokokteli obogaćeni prirodnim eliksirima. Ovaj estetsko-medicinski tretman kombinacija je PRP tretmana i mezokoktela, a kao i svaki drugi tretman u centru započinje analizom kože po metodi dr. Leslie Baumann.

dr. Džihan Abazović

dr. Džihan Abazović

Pomlađivanjem kože krvnom plazmom (PRP) tretiraju se gotovo sve estetske i medicinske problematike lica, a rezultati su jedinstveni i zaista širokog spektra. Četvrta dimenzija, vrijeme, omogućava da koža svakim danom bude sve blistavija, zdravija, jedrija.

dr. Zvjezdana Feješ, Snježana Mašović (Sache Cosmetics), Karmen Ninić, dr. Džihan Abazović, dr. Sanja Masnec, Andrea Vlahov

dr. Zvjezdana Feješ, Snježana Mašović (Sache Cosmetics), Karmen Ninić, dr. Džihan Abazović, dr. Sanja Masnec, Andrea Vlahov

Nevia tim, apsolutni perfekcionisti za pomlađivanje, od ponedjeljka će svojim znanjem, vještinom i tretmanima konačno oduševljavati i Zagrepčane.

ANTI AGE CENTAR NEVIA
PERSONALIZED TREATMENT SPECIALISTS
Ljudevita Posavskog 37/I, Zagreb
01/5612 371
www.nevia.hr
www.facebook.com/neviaec
www.instagram.com/neviaestetskicentar/?hl=hr

Foto: Nino Stojić

Učitati još
Zatvori