Svjetski modni brendovi stigli u zagrebački bon ton

Svjetski modni brendovi stigli u
zagrebački bon ton

Jučer su na odličnom druženju u zagrebačkom bon tonu, po kojima je on već postao poznat, uživali mnogi među kojima su bile i Ana Stunić, Mirela Priselac Remi te mnogi drugi. Bon ton se u kratkom vremenu postojanja dokazao kao mjesto s dobrom energijom gdje je dosad stanovala primarno glazba, no od četvrtka se u prostore Dežmanova prolaza 5 uselila i nova modna priča – po prvi put dostupna u Zagrebu.

bon ton

Selekcija high-end brendova novi je iskorak bon tona u modnome smjeru, pa su tako predstavljeni urbani chic brend BLK DNM (New York), brend inspiriran rock’n’rollom u kojem njujorški punk susreće pariški chic, zatim nakit dizajnerice Clemmie Watson (Los Angeles), koju smatraju jednim od najperspektivnijih talenata na međunarodnoj sceni, Marina Hoermanseder (Berlin) koja svojim kolekcijama predstavlja hrabri individualizam spajajući sofisticiranost s ekscentričnim, ali istovremeno elegantnim dizajnom.

bon ton

Ljubitelji tenisica odsad će moći uživati u brendu National Standard koji je dio nove generacije kreativnih i samostalnih brendova iz Pariza, a stigle su i torbe brenda PB0110 za sve fanove minimalizma. Kolekciju nakita upotpunio je još jedan brend – SysterP – predstavnik suvremenog i jednostavnog švedskog nakita. I posebna poslastica za kraj – jedan od omiljenih casual brendova Kate Moss i mnogih drugih cool cura svjetske scene, brend Zoe Karssen odsad je dostupan u Zagrebu.

Stoga, svi ljubitelji urbanog i rock’n’roll chica sada znaju koja je nova modna adresa za dobre odjevne komade. Svi ovi brendovi svoje su mjesto pronašli u predivnom interijeru bon tona.

Remi

Remi

Ana Stunić

Ana Stunić

bontonevent (8)

Tina Lončar, Tina Bačić, Tina Kovačiček

bontonevent (1)

Ivana Krmpotić i Anita Nedić

bontonevent (4)

Učitati još
Zatvori