Premijerno je prikazana prva epizoda nove hit serije Osveta u štiklama

Premijerno je prikazana prva epizoda nove
hit serije Osveta u štiklama

Korana Gvozdić, Mila Elegović, Renata Sopek, Iva Šulentić

Nova glamurozna hit serija, „Osveta u štiklama“ (Stiletto Vendetta), koja će uskoro biti ekskluzivno dostupna na MAXtv-u Hrvatskog Telekoma, jučer je premijerno prikazana u Kaptol Boutique Cinema-u. Brojna publika imala je priliku premijerno pogledati prvu epizodu visokobudžetne turske kriminalističke serije, a sudeći prema njihovim reakcijama, seriju i na hrvatskom tržištu očekuje veliki uspjeh. „Osveta u štiklama“ bit će dostupna već 15. listopada, od ponedjeljka do četvrtka, samo na Pickbox TV kanalu.

Riječ je o zanimljivoj i napetoj seriji koja prati priču nekoć najboljih prijateljica iz srednje škole – Merve, Pelin, Arzu i Oye. Prijateljstvu je došao kraj na jednom školskom izletu, na kojem su djevojke smjestile Oyi te ju opako osramotile pred cijelom školom. Oyi se od tada gubi svaki trag. Mnogo godina kasnije, putevi im ponovno spajaju – otkrivaju se dugo čuvane tajne, laži i obmane, javljaju nova suparništva, a najviše intriga izaziva misteriozno ubojstvo. Kako su nekadašnje prijateljice postale neprijateljice i tko je kriv za ubojstvo, uskoro će moći saznati svi korisnici MAXtv usluge.

„Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, danas možemo puno preciznije odrediti što naši korisnici žele. Gledatelji MAXtv-a imaju pristup najvećem broju iznimno kvalitetnih kanala i vrhunskom televizijskom sadržaju prilagođenom upravo njima. Budući da uz sport i filmove, najviše vole pratiti serije, vjerujemo kako će ih nova serija Osveta na štiklama oduševiti, posebice ženski dio publike“, poručio je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Premijerno prikazivanje prve epizode serije „Osveta u štiklama“ u organizaciji MAXtv-a Hrvatskog Telekoma i Pickbox-a  privuklo je brojne poznate sobe, pripadnike marketinškog i medijskog svijeta, a u svojim prekrasnim štiklama događaj su uljepšale i glumica i pjevačica Mila Elegović, voditeljica Korana Gvozdić, glumica Lana Gojak, fitness stručnjakinja i TV voditeljica Renata Sopek, glumica Romina Vitasović i mnogi drugi…

Richard Brešković, Lana Gojak – uručenje nagrade za NAJštiklu

U sklopu događanja organiziran je i izbor za NAJštiklu: stručni žiri je u oštroj konkurenciji imao zadatak odabrati najzanimljiviju štiklu večeri. Titulu NAJštikle odnijele su cipele glumice Lane Gojak i donijele joj kao nagradu godinu dana MAXtv bez naknade, te magenta Adidas tenisice za mali odmor od visokih potpetica.

Korisnici MAXtv-a mogu uživati u najvećem broju TV kanala u HD rezoluciji, čiji će se broj povećavati u nadolazećim mjesecima. Također, imaju na raspolaganju i brojne napredne funkcionalnosti, pa tako, primjerice, mogu snimati i gledati unatrag propušteni TV sadržaj te istodobno pratiti TV programe na svim smart uređajima. Osim toga, mogu upravljati i pretraživati TV program putem svog pametnog telefona i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.

Mila Elegović, Renata Sopek, Korana Gvozdić

Pickbox TV, na kojem će se prikazivati nova hit serija „Osveta u štiklama“, ekskluzivan je TV kanal u Osnovnom paketu MAXtv-a. Na kanalu je sav sadržaj dostupan u HD rezoluciji, a tijekom serija i filmova nema reklama. Uz novu tursku hit seriju, na Pickbox TV kanalu dostupne su i mnoge druge svjetske premijere serija i filmova. Sadržaj je prilagođen svim korisnicima, koji na raspolaganju imaju razne žanrove – od akcijskih, romantičnih, dramskih, kriminalističkih pa sve do crtanih filmova.

 

Foto: PR

Preporuka

Zatvori