Otvoren je prvi hrvatski Havaianas dućan

Otvoren je prvi hrvatski Havaianas dućan

Havaianas 1

Od ove subote, ljubitelji neizostavnih japanki i više su nego spremni za nadolazeće ljeto – prvi hrvatski specijalizirani Havaianas dućan širom je otvorio svoja vrata u samom centru Zagreba, Masarykovoj 12.

Ovaj neodoljivi brazilski brend inspiriran je tradicionalnim japanskim zori sandalama, japanke su prepoznatljive po svojoj izdržljivosti i udobnosti, a njihove intenzivne i jarke boje ne prolaze nezamijećeno i kradu poglede gdje god se nalazili. Savršen su odabir za svaku prigodu tijekom nadolazećih uzavrelih dana  – idealne za cjelodnevno uživanje na vrućem pijesku najdraže plaže, duge večernje ljetne šetnje čine potpunim užitkom, a svaki korak učinit će laganim i ugodnim.

Anita Dujić

Anita Dujić

Uz neizostavne japanke kao zaštitni znak branda, obožavatelje udobnosti oduševit će i Havaianas verzija espadrilla –  obuće koja iz sezone u sezonu iznenađuje svojom popularnošću i čini svaku ljetnu odjevnu kombinaciju posebnom i udobnom, bilo da se radi o vrućim hlačicama i ležernim košuljama ili o lepršavim odjevnim komadima poput lanenih ili čipkastih haljina.

Havaianas 3

U novootvorenom dućanu, i muškarci i žene, ali i oni najmlađi će pronaći primjerak ovog kultnog branda za sebe. Isti su požurile posjetiti Iva Balaban, Iva Jerković, Iva Šulentić, Ecija Ojdanić, Anita Dujić, Nikolina Pišek, Ante Vrban i brojni drugi koji su odabrali svoj omiljeni model te su njihove ljetne kolekcije postale bogatije za još jedan neizostavan ljetni hit. Ovih nezaobilaznih ljetnih primjeraka nikad dosta, stoga posjetite Havaianas dućan, odaberite model koji će vam najbolje pristajati i pohvalite se kao vlasnik najpopularnijih japanki na svijetu, proizvedenih u 150 milijuna primjeraka godišnje.

Iva Jerković i Iva Balaban

Iva Jerković i Iva Balaban

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Nikolina Pišek

Nikolina Pišek

Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić

 

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori