Luksuzna kozmetika Kedma napokon je stigla u Hrvatsku

Luksuzna kozmetika Kedma napokon
je stigla u Hrvatsku

Luksuzna kozmetika Kedma napokon je stigla u Hrvatsku. Svečano otvorenje dućana u Masarykovoj, sinoć su uveličale brojne ljepotice. Svaki proizvod luksuznog brenda Kedma Cosmetics u znaku je drevne ljepote čije tajne sežu tisućama godina unazad. Brojni poznati znatiželjno su isprobali  proizvode koje pomlađuju i uljepšavaju kožu lica i tijela. Iva Radić, Marija Borić, Iva Jerković, Tončica Čeljuska, Ana Miščević, Mirjana Mikulec, Ivana Delač, dr. Tamara Žaja Miličić, Nina Mia Čikeš, Nada Rocco te mnogi drugi uživali su u ambijentu i druženju. Okupljanje je definitivno bilo po guštu svake žene koja drži do sebe i voli lijepo, a u nastavku donosimo tek dio atmosfere s otvorenja.

Kedma  proizvodi inspirirani Kleopatrom

Iris Petrač i Tanja Nižić

Kedma je u Hrvatsku je stigla nakon zemalja SAD-a, Meksika, Švicarske, Nizozemske, Filipina, Koreje, Italije, Austrije, Engleske, Finske, Njemačke, Španjolske, Tajlanda, Nizozemske, Izraela i mnogih drugih. Sama činjenica da je slogan ovog brenda ‘Forever Young’, govori o tome o kakvim je proizvodima riječ. Pomažu koži da zadrži vitalnost i mladolikost, a kao brend surađuju s vrhunskim svjetskim dermatolozima i vodećim ekspertima u kozmetologiji. Tajna Kleopatrine ljepote je otkrivena, a nalazi se u Kedma proizvodima koji svakoj ženi pružaju potpuno zadovoljstvo i ugodu. Poznato je da je Kleopatra na neki način bila preteča, možemo reći i začetnica beauty tretmana i znala je što je najbolje koristiti kako bi što duže zadržala ljepotu i mladolikost.

Cruelty free kozmetika

Osim kozmetičkih učinaka, Kedma proizvodi imaju i ljekovita svojstva koja pomažu oboljelima od raznih kožnih nepravilnosti i kožnih bolesti. Svi proizvodi imaju ISO certifikate, ne sadrže parabene i što je jako važno, nisu testirani na životinjama. Ostati zauvijek mlad očito nije nemoguće, a tajna se krije u sastavu proizvoda. Čestice 24-karatnog zlata, praha bisera, hijaluronske kiseline pa sve do morskog kolagena i mnogih drugih nalaze se u kozmetici koja brine za vašu kožu. Tko ne bi htio doživjeti sastojke koji odišu luksuzom, a dostupni su svima i jednostavno uživati u pilinzima, maskama, serumima i kremama koje su stvorene za vječnu mladost?

Ana Miščević

Davor Bienenfeld

Iva Radić

Tončica Čeljuska i Ivona Ilijaš

Mirjana Mikulec

Iris Petrač, Vjekoslava Bach Vasić i prijateljica

Nina Mia Čikeš

Iva Jerković

Tamara Žaja Miličić, Iris Petrač, Iva Duduković, Ana Miščević i Iva Radić

Marija Borić

Ivana Delač

Andrej Došen i Nina Mia Čikeš

Jasmina Bagarić, Iris Petrač i Marijana Crnić

Jadranka Petrač, Nada Rocco i Iris Petrač s prijateljicom

 

 

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori