Photo point kojeg nitko nije htio propustiti na našem tulumu

Photo point kojeg nitko nije htio
propustiti na našem tulumu

Od kalendarskog početka ljeta dijeli nas još nekoliko dana, no ljeto je za nas i naše drage partnere, klijente, suradnike i prijatelje jučer počelo s najnovijim u nizu Journal Summer Partyja. Nakon više od godinu i pol koliko je prošlo od posljednjeg Journal eventa, svi smo jedva dočekali da se okupimo i dočekamo vruće ljetne dane na još jednom partyju za kojeg se, već tradicionalno tražila ulaznica više. Kao savršeno mjesto na kojem smo zajedno s našim gostima pozdravili ljeto ispred nas, pokazao se Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima.

Journal Summer party bio je uvertira u ljeto koje želimo svima: ispunjeno s neograničeno mnogo lijepih i bezbrižnih trenutaka, u društvu ljudi koje volite, u ritmu ljetnih večeri ispunjenih dobrim društvom, dobrom glazbom, dobrim zalogajima i dobrim pićima. 

Journal Summer Party u talijanskom duhu

Šarmantna Italija, Capri i Toskana kao destinacije o kojima maštamo, postale su tema raskošnog partyja pa je i svaki detalj uređenja pratio talijansku priču – od photo walla uz koji smo dočekale naše goste pa sve do najmanjeg kutka koji je bio pomno uređen. Osim u predivnom ambijentu novog zagrebačkog centra za evente, s našim gostima uživale smo i u delicijama po kojima su Journal partyji poznati te pićima i sladoledima kojima smo se hladili tijekom jučerašnje ljetne večeri iz snova. La Dolce Vita atmosferu svojim su glazbenim nastupima dodatno začinili izvanredni mladi glazbenici Antonela Đinđić, Marko Kutlić, Alen Đuras, Eni Jurišić, Vjekoslav Ključarić i Stjepan Lach, a glazbeni program vrhunac je doživio nastupom najveće hrvatske i regionalne zvijezde – Severine.

Photo point koji nas je transportirao u idilu Toskane

Mjesto na Journal Summer Partyju koje nitko nije zaobišao je photo point koji nas je transportirao u Toskanu, čarobnu talijansku regiju poznatu kao raj za sva osjetila u kojem su inspiraciju pronalazili neki od najvećih umjetnika. Pozadina duga šest metara s prikazom idiličnog toskanskog krajolika dodatno su oživjeli šarmantna Vespa, masline, rajčice, voće i drugi dekorativni elementi koji su je okružili. Jednom kada su zakoračili u ovaj photo point, naši su gosti uz čašu vina, ljetni koktel, sladoled ili komad pizze, uživali u pravoj toskanskoj atmosferi. Jedno je sigurno – #allaboutchange ljeto je definitivno na pomolu!

Dobar provod u Toskani na Journal način ostao je zabilježen i na odličnim fotografijama koje vam donosimo u nastavku!

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2021. godine: Olala delikatesni dućanRajska rajčiceMardešić ribiceKroštulaČakovečki mlinoviLedoVinarija PuklavecJeruzalem OrmožBadelVindijaWAI Moment (Zagrebačka pivovara), Pernod RicardCoca Cola (Schweppes, Romerquelle, Costa Coffee, Jack Daniels) HP HrvatskaDeltPapirAllergosan, Hamapharm, Arba Mar i Arba Sol, Dva srca i kuhačaCatering Team Majetić.

Zahvaljujemo na uređenju prostora tvrtki Vrtni centar Iris MBM.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili realizaciju Journal Summer goody baga: VindijaRajska rajčiceMardešićČakovečki mlinoviSaponiaAllergosanKeuneFilorgaPoliklinika Lohuis FilipovićDeltPapir (Ola’la salvete), Coca Cola (Costa Coffee, Schweppes), Primagel.

TKO JE POSJETIO JOURNAL SUMMER PARTY POGLEDAJTE OVDJE.

ATMOSFERU S JOURNAL SUMMER PARTYA DONOSIMO OVDJE.

SVE GLAZBENE NASTUPE JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

LEDO KOLICA S KING SLADOLEDIMA BILA SU SAVRŠENO OSVJEŽENJE. U KOJIM SU OKUSIMA POZNATI NAJVIŠE UŽIVALI, OTKRIJTE OVDJE.

VELIKI JOURNAL BALON KOJI JE ODUŠEVIO POSJETITELJE POGLEDAJTE OVDJE.

NA JOURNAL SUMMER PARTYJU PEKLE SU SE I NAJFINIJE PIZZE. NAŠU MALU PIZZERIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Dino Šertović

Učitati još
Zatvori