Želimo ove genijalne šalice za kavu s natpisima o alternativnom mlijeku
Želimo ove genijalne šalice za kavu s natpisima o alternativnom mlijeku

Želimo ove genijalne šalice za kavu s
natpisima o alternativnom mlijeku

Živimo u vremenima kada gotovo svi moramo paziti na barem neki aspekt prehrane, ponajviše zbog zdravstvenih razloga. U moru alergija, intolerancija, bolesti, ali i tipova prehrane, najčešće možemo čuti o intolerancijama na laktozu, mlijeko i mliječne proizvode. Osim što mlijeko kod mnogih izaziva probavne poteškoće i probleme s kožom, također ga u širokom luku izbjegavaju vegani, pobornici plant-based prehrane, ali i oni koji jednostavno žele živjeti zdravije.

Šalice s natpisom koje želimo

Sve one koji ne piju mlijeko životinjskog porijekla, razveselit će šaljive šalice za kavu brenda Urban Outfitters. Šalice dolaze u bijeloj boji sa šarenim natpisima “No milk”, “Oat milk”, “Soy milk” i “Almond milk”. Mogu ići u pećnicu, mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa. Svoje šalice s natpisom možete naručiti putem Urban Outfitters stranice, a za jednu ćete šalicu izdvojiti 10 dolara. Sigurni smo da će postati vaše omiljene šalice!

Almond milk

Posljednjih godina svjedoci smo sve većeg broja izvrsnih keramičkih studija, pa čak i na domaćem tržištu. Sve se rjeđe odlučujemo šalice kupovati u trgovinama, a obožavamo sve one unikatne, originalne i posebne zbog kojih ćemo se nasmijati i obradovati ispijanju prve jutarnje kave.

Soy milk
Oat MIlk
Šalice

Foto: Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori