Jastuci u obliku omiljenih keksa u koje smo se zaljubili na prvi pogled
Jastuci u obliku omiljenih keksa u koje smo se zaljubili na prvi pogled

Jastuci u obliku omiljenih keksa u koje smo
se zaljubili na prvi pogled

Ljubitelji smo dizajnerskih komada koji čine naš dom ljepšim i ugodnijim mjestom, ali volimo i duhovite i nostalgične detalje koji nas razvesele i nasmiju svaki put kada ih ugledamo. Upravo jedan takav detalj ovih nam je dana zapeo za oko – jastuci u obliku Petit-Beurre keksa toliko slatki i simpatični da im ne možemo odoljeti.

Jastuci koje želimo u svom domu

Ove kultne kekse od maslaca cijelo smo djetinjstvo umakali u mlijeko, mazali domaćim džemovima od marelice i namazima od čokolade, a naravno, ponekad uživali i u njima samima. Danas ih pak umačemo u kavu, od njih pravimo razne kolače i torte, a volimo ih jednako kao i prije. Jednostavan okus i neodoljiv miris uz njihovu hrskavu teksturu ništa ne može zamijeniti!

Sve ljubitelje ovih popularnih keksa razveselit će vijest da ih od sada mogu imati i u obliku jastuka koji dolaze u nježnoj bež, smeđoj, sivoj i ružičastoj boji, a dostupni su i slični okrugli keksi-jastuci koji podsjećaju na Oreo. Jastuci su dostupni u dvije veličine, ručno su rađeni od pamuka, a prema pozitivnim reakcijama onih koji su ih već nabavili, navodno su jako meki i udobni!

Jastuke smo pronašli na Etsy-ju, Amazonu i eBayu, a naručiti ih možete i u Hrvatsku.

Foto: Etsy, Amazon

Učitati još
Zatvori