Volimo Chia Cups šalice s personaliziranim detaljem
Volimo Chia Cups šalice s personaliziranim detaljem

Volimo Chia Cups šalice s
personaliziranim detaljem

Ispijanje kave ili čaja većini nas je prvo što napravimo kako bismo započeli dan. Omiljeni rituali postaju posebni kada svoj prvi topli napitak ispijamo iz unikatnih šalica. Nemoguće je da se dosad niste upoznali s preslatkim keramičkim Chia Cups šalicama iza kojih stoji Filipa Sorko. Počela ih je izrađivati prije dvije godine, a šalice s crnim točkicama na bijeloj pozadini i s pozlaćenim ručkicama, odmah su osvojile Instagram.

Osim divnog dizajna, ove šalice krasi činjenica da je svaka od njih totalno drugačija. Nijedna nije iste veličine, a svaka je malo ili više iskrivljena, s gušćim ili rjeđim točkicama, s većom ili manjom ručkicom, što im daje posebnu vrijednost. Chia šalice vrlo su tražene od strane mnogih ljudi koji cijene dobar dizajn i ručno izrađene proizvode, a sve se vrti oko kvalitete i jedinstvenosti.

Chia Cups šalice s inicijalima

Za oko su nam zapele najfotogeničnije šalice s prvim slovom imena u zlatnoj boji. Riječ je o detalju koji je kao stvoren za one koji polažu posebnu pažnju na estetiku posuđa. Ove personalizirane keramičke šalice ručni su rad, a dostupna slova od A do Z pokrivaju sva imena, pa smo sigurni da ćete pronaći idealnu za sebe ili vama dragu osobu.

Ne sumnjamo da će vam svojom jednostavnošću, upečatljivošću i neodoljivim personaliziranim detaljem, izmamiti osmijeh na lice svakog jutra. Želite li naručiti ove posebne šalice, predlažemo da požurite jer je potražnja velika, a to možete učiniti OVDJE. Moramo napomenuti da od nedavno imaju mogućnost plaćanja pouzećem.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori