Sve što nam ne treba, ali jako želimo ponijeti na plažu

Sve što nam ne treba, ali jako
želimo ponijeti na plažu

O tome što treba, a što ne treba nositi na plažu bi se dalo raspravljati. Svatko ima svoje želje i potrebe, ali većinom se slažemo da je sve više od običnog ručnika, badića i kreme za sunčanje u većini slučajeva višak. No sitnice život znače, pogotovo ako su cool i ako se uz njih možemo dobro zabaviti.

Na jednom smo mjestu okupili nekoliko zabavnih stvari koje možete naručiti online, neke su odličan dodatak ljetnim zabavama (uz bazen ili bez njega), a druge zamišljamo na plaži uz more.

Veliki luftić

U obliku labuda, flaminga, jednoroga… zabavni luftići zavladali su bazenima i morima! Brojni su brendovi predstavili svoje modele za ovo ljeto, o trenutno najpopularnijima brenda Funboy već smo pisali, a u međuvremenu smo otkrili i australski brend Sunny Life koji ima nešto što drugi nemaju – luftić u obliku tukana.

Mini luftići za pića

Kao da nije dovoljno posjedovati veliki madrac na napuhavanje, postalo je trendi i da vaše piće pluta pored vas u vodi kako bi rashlađivanje bilo nadohvat ruke, a vi bezbrižno mogli uživati. Urban Outfitters ima izbor raznih oblika, mini flamiga, američkih krafni i slično, a dostavljaju i u Hrvatsku.

Lopte na napuhavanje koje svijetle u mraku

Obične lopte za napuhavanje zamijenila je nova generacija svjetlećih modela – s ovime se možete loptati čak i kad sunce zađe, a istovremeno osvjetljavaju prostor oko sebe i odličan su dodatak ljetnim zabavama.

Okrugli ručnik

Ove sezone klasične su pravokutne ručnike u sjenu bacili okrugli ručnici. Ideja je stigla iz Australije, ali sada već brojni brendovi imaju svoj model. Garantirano izaziva uzdahe na plaži.

Šalica u obliku ananasa

Ako već imate luftić za svoje piće, zašto ga ne biste ispijali iz plastične šalice u obliku ananasa. Tropski motivi ovog ljeta su na vrhuncu, a ove su šalice uz to i vrlo praktične jer se piće iz njih neće tako lako izliti.

Svjetleća maska za mobitel

Maskica s ugrađenim svjetlom za večernje selfieje? Zašto ne. Dostupna je na stranici Urban Outfitters.

dodacizaplazu-urbanoutfitters5

Mini zvučnici

Glazba je uvijek poželjna kad se radi o lijenim ljetnim danima na plaži i, naravno, obavezna ako pripremate zabavu. Simpatični zvučnici koji su ujedno i radio te se na njih može spojiti mobitel, praktično su rješenje za odlazak na more.

Foto: Sunny Life, Urban Outfitters, Funboy, Instagram

Učitati još
Zatvori