Jako cool plaža na Lošinju

rudimutak cover

Ridimutak Beach

U Nerezinama na Lošinju nalazi se možda najcool plaža na Jadranu. Mala površinom, no iznimno bogata sadržajem, cijelo ljeto okuplja sve one željne zabave, no i laganog, bezbrižnog odmora. Ridimutak plaža zauzima malu uvalu uz borovu šumu, a svojim uređenjem, veselim detaljima i odličnom ponudom pića i hrane oduševljava mlade, obitelji s djecom i sve one kojima je fina hrana, dobro piće i ležanje u hammocku uz odličnu glazbu, prva stvar koja padne na pamet uz riječ ljetovanje.

Otvorena je od 8 ujutro do 23 sata navečer i svaki dan serviraju doručak, ručak i večeru, koje možete zaokružiti, a i osvježiti se, s hrvatskim craft pivama ili nekim drugim domaćim, hrvatskim pićem. Uz to, poslužuju i svježe smoothieje, što je odličan izbor za svaki doručak i početak aktivnog dana. No, uz druženje, plivanje, sunčanje i sl. ljenčarenje koje se ovdje odvija poprima jednu sasvim novu dimenziju.

rudimutak beach 01

Što sve Ridimutak Beach od sadržaja donosi i te kako se može uklopiti u vaše ljetovanje i odmor saznajte na Facebook stranici. Vjerujemo da će vam Lošinj postati ubrzo nova ljetna obavezna destinacija.

rudimutak beach 02

rudimutak beach 03

rudimutak beach 04

rudimutak beach 05

rudimutak beach 06

rudimutak beach 08

Foto: Rudimutak Beach

0