Na Hvaru se krije jedna od najljepših plaža na Jadranu
Na Hvaru se krije jedna od najljepših plaža na Jadranu

Na Hvaru se krije jedna od
najljepših plaža na Jadranu

Provođenje vikenda ili cijelog godišnjeg odmora na plaži omiljena nam je aktivnost ljeti. No, ponekad se čini kao da svi stanovnici napučenih gradova odlaze na iste zakrčene plaže u nekim od najpopularnijih mjesta na našoj obali. Srećom, na našoj obali postoje brojne neistražene plaže koje možete posjetiti i na njima se izležavati i kupati u kristalno čistom moru cijeli dan.

Ponekad je potrebno malo više strpljenja i vremena za pronaći ovakva mjesta. No, jednom kad nađete svoju savršenu oazu mira, taj trud se itekako isplati. Kako bismo vam olakšale potragu često vam pišemo o skrivenim komadićima raja na našoj obali, a danas smo pronašle jednu novu, savršenu lokaciju za vas – plaža Robinson na otoku Hvaru!

Plaža Robinson postat će mjesto kojem ćete se uvijek iznova vraćati

Svaki put kad posjetite otok Hvar, on će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja – bez obzira na kriterije. Ovo je otok na kojem je ljetovao princ Harry, a i druge slavne osobe od Georgea Clooneyja do Jay-Z-ja i Beyonce koji redovito biraju baš Hvar kao svoju destinaciju za odmor. Od najljepših gradova i povijesnih kamenih ulica, bistrog plavog mora i gotovo praznih plaža i uvala na jugu otoka, do domaćih restorana u kojima se poslužuju ukusna dalmatinska jela, otok Hvar je mnogo više od blještavila i glamura njegovog glavnog grada. Plaža Robinson je jedno od mjesta koje će vam to i dokazati.

Ona se nalazi nedaleko grada Hvara i to je još jedan mali komadić raja na našoj obali koje će vas osvojiti i kojem ćete se uvijek iznova vraćati. Atmosfera na ovoj plaži je umirujuća pa možete uživati ​​u netaknutoj prirodi bez ikakvih ometanja. More je kristalno čisto i poziva vas na kupanje. A kad ogladnite tu je i Robinson Pub gdje možete probati ukusnu hranu pripremljenu po tradicionalnim receptima. To je apsolutno sve što vam može zatrebati tijekom odmora, zar ne?

Foto: Instagram
Naslovna fotografija: @robinsonbeach_ i @batman.sven

Učitati još
Zatvori