Ranč Alpaka u Sloveniji od studenog kreće s preslatkim zimskim programom
Ranč Alpaka u Sloveniji od studenog kreće s preslatkim zimskim programom

Ranč Alpaka u Sloveniji od studenog kreće
s preslatkim zimskim programom

Ove je godine jedna od najpoželjnijih destinacija za vikend izlete bio Alpaka Ranč u Sloveniji, na samo sat i pol udaljenosti od Zagreba. Druženje s ovim neodoljivim životinjama, igra i hranjenje alpaka te brojne druge aktivnosti poput izrade filcanog sapuna od alpakine vune, te uživanje u slovenskim delicijama, dovoljni su razlozi da se uputite u mjesto Poljčane nedaleko Maribora.

O Ranču Alpaka pisali smo nedavno, no sada imamo nove, uzbudljive vijesti! Uskoro započinju zimske radosti na Alpaka Ranču, a u nastavku donosimo što vas sve ove zime tamo očekuje!

Zimske radosti na Alpaka Ranču

Zbog velikog interesa za druženje s alpakama u zimskim mjesecima, iz Ranča su odlučili u zimske izlete unijeti malo dodatne zabave i veselja. Od studenog pa sve do ožujka, program na Ranču prilagodit će se zimskim uvjetima i mjesecima.

Posjet se zimi odvija u dva dijela, u trajanju od sat i pol do dva sata. Prvi dio obuhvaća razgledavanje i hranjenje životinja, igru, kratko izlaganje i vrijeme za fotografiranje sa životinjama, dok je drugi dio predviđen za buffet bar s toplim i hladnim napicima. Ove nas zime tako očekuje kuhano vino i čaj, kuhane kranjske kobasice, domaći sirevi i kruh te druge slovenske delicije. Posjet Ranču, naravno, i dalje će se odvijati na otvorenom, no očekuje nas i nova natkrivena terasa na kojoj će se nakon obilaska održavati prava mala zimska bajka.

Uskoro se otvara i mini-shop (te online shop) u kojem će se moći kupiti razni proizvodi od alpaka poput vunenih kapa, šalova, rukavica, čarapa i džempera.

Rezervacije za posjet su obavezne, a svoj termin možete rezervirati putem Instagrama, maila: alpakarancslovenija@gmail.com ili telefonskog broja 031 459 391. Ranč je utorkom zatvoren, no ostalim danima, vikendom i praznicima je otvoren.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori