Jedinstvena prilika za winter escape u predivni Meneghetti Wine Hotel & Winery 
Jedinstvena prilika za winter escape u predivni Meneghetti Wine Hotel & Winery 

Jedinstvena prilika za winter escape u predivni Meneghetti Wine Hotel & Winery 

Meneghetti Wine Hotel & Winery istarski je sinonim za suptilni luksuz te vrhunska vina i gastronomiju, a otvoren je i tijekom jeseni i zime.

Već dva desetljeća u Meneghettiju bilježe konstantan rast u svakome pogledu, a iznimno su ponosni na sve veća priznanja koja svjedoče vrijednosti ulaganja u ljude, vlastite proizvode te sadržaje na samoj stanciji. Imanje je to koje se sastoji od vrhunskog hotela s 5 zvjezdica, člana prestižne udruge Relais & Chateaux, te luksuznih vila i rezidencija s mnoštvom bazena, spa centra, dva restorana, bara i renomirane vinarije s vrhunski opremljenim prostorijama za degustacije vina.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

Doživite jesensku i zimsku čaroliju na Meneghettiju, jer je kroz studeni i prosinac imanje otvoreno svaki tjedan od četvrtka do nedjelje. Osim ekskluzivnog zimskog popusta Winter Escape od 30% na redovnu cijenu, tu je i pogodnost da platite 2, a ostanete 3 noći. Gostima na raspolaganju stoji mnoštvo ekskluzivnih sadržaja, idealnih za obilježavanje posebnih trenutka koje želite učiniti nezaboravnima.

Tako za Badnjak i Staru godinu na Meneghettiju pripremaju posebnu gala večeru od 5 sljedova, nakon koje slijedi zabava uz DJ-a do sitnih jutarnjih sati, a na božićno i novogodišnje jutro dočekat će vas bogati svečani brunch.

Meneghetti
Meneghetti

Winter Escape

Svjesni koliko gosti vole gastronomski segment stancije, na Meneghettiju su napravili grijanu ostakljenu terasu restorana kako biste tijekom cijele godine mogli uživati ​​u savršenom iskustvu objedovanja okruženi prirodom, a imaju i svoj organski vrt koji se prostire na 0,6 ha uz rub posjeda. Restoran je otvoren od četvrtka do nedjelje za ručak i večeru, kako za goste hotela tako i za sve ljubitelje gastronomije.

Zimski menu Chefa Damira Pejčinovića sastoji se od delicija poput jadranske plave rakovice, jakobovih kapica, goveđeg tartara, rižota s hlapom, gljiva i tartufa, crne svinje, sporo kuhanih junećih rebra — u maštovitim kombinacijama s povrćem koje su sami uzgojili.

Predani najvišim standardima kvalitete, Meneghetti spa centar njeguje holistički pristup zdravlju i blagostanju s posebnom brigom za svih pet osjetila. Specijalna ponuda ove zime je Spa Pass koji se odnosi na vanjske goste i omogućuje 3-satno korištenje spa zone i tretman po izboru. Rezervirajte svoj termin i opustite se u oazi koja liječi dušu i tijelo, svaki tjedan od četvrtka do nedjelje.

Meneghetti

Savršena lokacija za odmor

Vinarija Meneghetti i njihov tasting room odvojene su od samog resorta te su otvorene za posjete od utorka do nedjelje, bez potrebe za prethodnom najavom. Ljubitelji vina ovdje mogu doći uživati u čaši vina ili vinskom flightu sljubljenim s kreativnim zalogajima. Posebno su ponosni na ekskluzivni degustacijski program svoje perjanice — vertikalno kušanje najboljih godina vina Meneghetti Red u VIP tasting roomu (za ovaj tasting je potrebna rezervacija na tasting@meneghetti.hr)

Potpuna posvećenost gostu usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini zaista jedinstvenom oazom za odmor, stoga ne čudi da je proglašen jednim od najboljih svjetskih hotela prema Fodor’s Finest Hotel Award. Sve to čini Meneghetti Wine Hotel & Winery savršenim mjestom za vaš jesenski i zimski izlet.

Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Meneghetti
Učitati još
Zatvori