Ako ste željni jednog posebnog iskustva, danas počinje Festival balona u Prelogu
Ako ste željni jednog posebnog iskustva, danas počinje Festival balona u Prelogu

Ako ste željni jednog posebnog iskustva, danas počinje Festival balona u Prelogu

Postoji mnogo stvari koje želimo isprobati po prvi put, a ako letenje balonom dosad nije bilo na vašem popisu, vrijeme je da ga dodate. Krajolici i prirodne ljepote nešto su što nas ispunjava, opušta i puni energijom. Priroda pruža savršeni bijeg od svakodnevne rutine i stresa, a pogled na prirodu ispunjava nas mirom.

Doživite prirodu iz zraka

Kako tek izgleda s visina? Moramo priznati da je uživanje u pogledu na krajolik s visine doista poseban osjećaj, posebice ako je u pitanju let balonom – onda je to doista iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života.

Romantični let balonom iskustvo je koje ima priliku doživjeti mali broj ljudi. No imamo odlične vijesti, ne morate putovati predaleko. Naime, zahvaljujući Balon klub Zagreb koji postoji preko 30 godina i u Hrvatskoj možete doživjeti ovo nezaboravno iskustvo. Njihovi piloti su reprezentativci Hrvatske, stoga ćete letjeti pod vodstvom iskusnih letača.

Uživajte u pikniku i zračnom spektaklu

Proslavite kraj ljeta sa stilom. Posjetite predivno Međimurje i uživajte u prirodi, ali i u Festivalu balona na vrući zrak koji se održava druge godine za redom i to od 1. do 3. rujna u preloškoj Marini. Poletite iznad Drave i doživite slikovit krajolik na jedan drugačiji način.

Tri ćete dana imati prilike uživati u pikniku, gastro delicijama, puno letova, koncertima Vesne Pisarović, Nene Belana, dok će djeca moći uživati u aktivnostima uz Dječji klub SIMS.

Marina u Prelogu tako će postati mjesto jednog predivnog događaja te idealna lokacija za vikend izlet. Osim toga, moći ćete prošetati kroz balone te se u vezanom letu podići na 20 metara iznad Drave i Marine.

Idealna je to prilika da ovjekovječite trenutak fotografijom koja će vam ostati za uspomenu. Stoga uzmite dekice, okupite obitelj, prijatelje i vama drage ljude te budite i vi dio ovog nezaboravnog spektakla. Više informacija na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Pridružite se i vi na letu iznad prekrasnog Međimurja za vrijeme festivala balona u Prelogu.

 

Foto: Unsplash, Instagram (@croatia_hot_air_balloon, @festivalbalonaprelog)

Učitati još
Zatvori