Ritz-Carlton predstavio luksuzni hotel na jahti koji na prvu plovidbu kreće ove subote
Ritz-Carlton predstavio luksuzni hotel na jahti koji na prvu plovidbu kreće ove subote

Ritz-Carlton predstavio luksuzni hotel na jahti koji na prvu plovidbu kreće ove subote

Nakon dugog iščekivanja i nekoliko pomicanja datuma službenog predstavljanja i prve plovidbe, luksuzna jahta Evrima napokon je zasjala u punom sjaju i spremna je za prvo krstarenje. Jedan od najiščekivanijih luksuznih brodova u nekoliko godina ove će subote primiti svoje prve goste i otisnuti se na prvu plovidbu. Zavirili smo u Ritz-Carlton jahtu Evrima i saznali u čemu će sve gosti uživati prilikom svog putovanja.

Prvi pogled na super jahtu Ritz-Carlton

Dugo iščekivana super jahta Evrima s 298 putnika isplovit će po prvi put ovog mjeseca, točnije 15. listopada. Elegantan, moderni dizajn i luksuzni materijali te personalizirana usluga i jelovnik kojeg je kreirao chef s tri Michelinove zvjezdice čine prvi Ritz-Carlton brod jedinstvenim na svijetu.

Brod nazvan Evrima svoje će prve goste povesti na sedmodnevno putovanje od Barcelone do Nice. U svojoj prvoj godini, Evrima plovi Mediteranom i Karibima na itinerarima od 7 do 10 noćenja—prateći jahtašku publiku do vrućih točaka kao što su Ibiza, St. Tropez, Bequia i St. Barts.

 

Prostori za goste

Brod Evrima ima više prostora po putniku nego bilo koji drugi brod. Sobe zagoste opskrbljene su king-size krevetima, lukuznim kupaonicama s kadom, tušem i duplim umivaonicima, a svaka soba ima i privatnu vanjsku “terasu” s pogledom na more i  whirlpoolom. Sobe su prostrane s velikim dnevnim boravcima, walk-in ormarima i sofama.

Na jahti se nalaze čak četiri bazena kako bi gostima bila omogućena najviša razina privatnosti, a dok uživaju u ležaljkama uz infinity pool s pogledom na ocean nude ime se vrhunski kokteli i lagani zalogaji. U ponudi je i spa centar te dječje “Ritz Kids” program s igraonicom.

Glavni restoran na brodu nudi jelovnike inspirirane odredištima na kojima brod pristaje. Meni od pet sljedova uz vina i šampanjac kreirao je kuhar Sven Elverfeld iz Aqua s tri Michelinove zvjezdice u Ritz-Carltonu u Wolfsburgu u Njemačkoj. Također, tu je i vrhunski azijski restoran te sushi bar, a posluga u sobu dostupna je 0-24. Što se tiče noćnog života, Evrima nudi vanjsku i unutarnju terasu za ispijanje pića, ples i zabavu, koja se u kasne večernje sate pretvara u noćni klub, dok su za glazbu zaduženi pomno odabrani lokalni glazbenici.

Cijene krstarenja kreću se od 1000 dolara po osobi po noćenju, iako možete pronaći neka putovanja za manje. Više informaija o krstarenjima na jahti Evrima možete pronaći ovdje.

Foto: Christopher Cypert

Učitati još
Zatvori