Instagram razglednice koje će vas inspirirati da jesen provedete u New Yorku

Instagram razglednice koje će vas inspirirati
da jesen provedete u New Yorku

New York, grad koji nikad ne spava, opjevan u brojnim pjesmama i glavni motiv nebrojeno mnogo filmova i serija, još uvijek je mjesto iz snova za brojne svjetske putnike. Otputujete li jednom zaista tamo i nađete li se na ulicama koje ste dosad gledali samo na malom ili velikom ekranu, možda ćete se zaljubiti zauvijek, a možda zapitati u čemu je stvar i zašto je ovaj grad toliko popularan. Kako god bilo, sigurno je da nećete ostati ravnodušni na njegovu energiju.

New York, New York…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Barber (@ethanbarber.co)

Grad je to koji pokreće, inspirira, nameće trendove i na jednom mjestu okuplja bezbroj različitosti u magičnu cjelinu. Ako volite istraživati, ovdje ćete za to imati bezbroj mogućnosti. Od njegovih najpoznatijih simbola i turističkih atrakcija, bezbroj muzeja, galerija, kazališta i restorana do parkova, romantičnih vidikovaca i svih onih skrivenih kutaka koji čekaju da budu otkriveni, New York nudi za svakoga ponešto.

Nemoguće je napraviti jedan univerzalni vodič kroz New York. Jednako tako, nemoguće je obići baš sva mjesta koja su istaknuta kao ‘must see’ jer ih jednostavno ima previše. Umjesto toga, fokusirajte se na ono što nikako ne želite propustiti vidjeti pri svom prvom posjetu New Yorku, ali si dopustite da se izgubite po njegovim ulicama jer ćete tako najbolje upiti energiju grada.

Za nekoliko dana se ukidaju vize za SAD

Ukoliko već dugo planirate putovanje u New York, stižu dobre vijesti. Naime, nakon 18 mjeseci SAD će napokon popustiti stroge mjere na svojim granicama i dopustiti ulazak u zemlju cijepljenim putnicima, uključujući i one koji dolaze iz Europske Unije. Bijela kuća ovih bi dana trebala predstaviti nova pravila ulaska u zemlju koja će vrijediti od studenog.

Istovremeno dolazi još jedna dobra vijest za hrvatske putnike, a to je da bi SAD kroz nekoliko dana trebao napokon ukinuti vize bez kojih dosad nismo mogli ući u Ameriku. Kad sve te prepreke budu maknute, ne preostaje vam ništa drugo nego bukirati let i isplanirati putovanje. Jesen u New Yorku uvijek je dobra ideja pa vam kao inspiraciju donosimo Instagram razglednice s ulica grada koji nikad ne spava.

Najpoznatije punktove u New Yorku koje smo okupili u 10 razloga zašto ga želimo posjetiti donosimo ovdje, a podsjećamo i na njegove manje poznate lokacije koje preporučuje travel bloger Father of Djordje.

Razglednice s ulica New Yorka

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Emily Luciano (@emily_luciano)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Love Letter To New York City ? (@lovelettertonewyorkcity)

Učitati još
Zatvori