Nestvarna ružičasta oaza koju Instagram obožava
Nestvarna ružičasta oaza koju Instagram obožava

Nestvarna ružičasta oaza koju
Instagram obožava

Dugo toplo ljeto mnogima je omiljeno godišnje doba ne samo zbog sunca i mora već i zbog toga što nas za ljeto vežu mnoge lijepe uspomene. Sada je vrijeme za uživanje, igru, smijeh i nevjerojatan provod! Ako ne znate kamo se zaputiti, nastavite čitati ovaj tekst jer donosimo sasvim neobičan, a opet genijalan prijedlog. Manje od deset minuta vožnje od glavnog kolodvora u Amsterdamu krije se cijeli jedan ružičasti svijet.

Riječ je o interaktivnom mjestu koje od vas traži da se povežete jedni s drugima, da plešete, pjevate, plivate, sklapate nova prijateljstva te da se naposljetku dobro zabavite. WONDR spaja vizualnu magiju s bezgraničnom kreativnošću, a svakako najzanimljiviji dio je Pink Beach.

Pink Beach by WONDR

Potpuno ružičasti ‘beach’ bar ultimativni je pejzaž iz snova. Pink Beach je pop-up ljetni bar WONDR-a, gdje možete uživati ​​u ukusnim koktelima i hrani na 300m2 vanjske terase s ružičastim pijeskom i bazenom s kuglicama. Za ulazak na Pink Beach posjetitelji moraju kupiti ulaznicu na web stranici te odabrati datum i vrijeme posjete.

Unutar WONDR-a pronaći ćete čak 15 interaktivnih instalacija. Iako su sve prostorije super fotogenične, cilj WONDR Amsterdama također je neko vrijeme biti offline. Igrati se, doživjeti, zabaviti se s prijateljima i nakratko zaboraviti vanjski svijet. U svakoj prostoriji postavljene su posebne kamere koje snimaju posjetitelje, tako da ne morate trošiti vrijeme na snimanje stotine fotografija. Njih ćete jednostavno dobiti e-poštom.

Bez obzira na vašu dob, konfetima posut svijet boja i znatiželje poziva vas na istraživanje. Skočite u najveći bazen s lopticama, izgubite se u izvanzemaljskoj džungli, zaronite u bazen ružičastih marshmallowa i pjevajte pod blještavim nebom. Kupite svoje ulaznice online i otkrijte čari WONDR svijeta!

Učitati još
Zatvori