Jahanje i kupanje s konjima na otoku Braču zvuči kao sjajna ideja
Jahanje i kupanje s konjima na otoku Braču zvuči kao sjajna ideja

Jahanje i kupanje s konjima na otoku
Braču zvuči kao sjajna ideja

Otok Brač je najveći srednjodalmatinski otok i treći najveći otok Jadranskog mora. Obrubljen čarobnim uvalama i prekriven šumama borova i čempresa, Brač je jedan od najljepših hrvatskih otoka o kojem često pišu i renomirani strani mediji. Smješten između Splita i Hvara, Brač je svjetsku slavu stekao po plaži Zlatni rat te po bračkom kamenu koji je korišten za gradnju mnogih znamenitih građevina u svijetu.

Na otoku Braču, točnije na ranču ‘Wild’ pokraj Supetra kao posebna aktivnost za odrasle i djecu ističe se jahanje i kupanje s konjima u moru. Ostale aktivnosti uključuju razne zanimljive elemente. Od terenskih jahanja u prirodi s najljepšim pogledima na otok do obilaska prekrasnih maslinika i pitomih konja koji žive u njima. To je pravi i logičan izbor za sve one koji žele doživjeti posebnu avanturu na najljepšim plažama otoka Brača.

Bez obzira na to jeste li rekreativac, iskusniji jahač ili se još nikada niste susreli s konjima, na ovom bajkovitom ranču uvijek ste dobrodošli. Za ovo neponovljivo iskustvo zaljubljenici u jahanje često potegnu na mnogo dalje lokacije, od kojih je uvjerljivo najpopularnija Španjolska. No, malo tko zna da još ljepše, intimnije iskustvo možete doživjeti i kod nas! Više informacija potražite na službenoj Instagram stranici.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori