Pronašli smo jedinstveno naselje s najljepšom novogodišnjom čarolijom
Pronašli smo jedinstveno naselje s najljepšom novogodišnjom čarolijom

Pronašli smo jedinstveno naselje s
najljepšom novogodišnjom čarolijom

Na samom ulazu u bokokotorski zalijev, u jedinstvenom mediteranskom naselju Portonovi, One&Only Portonovi najavljuje blagdansku sezonu transformirajući se u blistavu zimsku palaču.

„Veselimo se što će naši gosti uživati u blagdanima u One&Only Portonovi resortu uz raznovrsan program proslava i događaja za sve uzraste i interese. Od svjetlucavih ukrasa, do ugodnih banketa i uzbudljivih glazbenih nastupa u prekrasnom okruženju našeg resorta, sigurni smo da će ova blagdanska sezona biti nezaboravna”, komentira Tessa Gorman, generalna direktorica One&Only Portonovi resorta.

U idealnom okruženju, blagdanski kalendar resorta osmišljen je za goste svih generacija, nudeći za svakoga ponešto. Svečanosti počinju paljenjem svjetilji na jelci 4. prosinca, a nakon toga od 15. prosinca do 7. siječnja slijedi zabavna izrada i ukrašavanje kućica od medenjaka za najmlađe.

Uz zvuk zvončića i blagdanske melodije, hotel je pripremio ekstravagantne tradicionalne gozbe uključujući svečane večere na Badnju večer, 24. prosinca i Božić, 25. prosinca od 18 sati, te božićni ručak od podneva nadalje. Obitelji i djeca svih uzrasta mogu osjetiti uzbuđenje odmotavajući poklone u lobbyu hotela sa samim Djedom Božićnjakom.

Proslava Nove godine obećava noć za pamćenje uz svečanu večeru i zabavu u La Verandi 31. prosinca. Ova noć će zasigurno postaviti ton za Novu godinu, i to u pratnji glazbene umjetnice Nike Turković sa bendom i spektakularnog vatrometa. Gala večera od pet sljedova, koju je osmislio izvršni šef kuhinje Chris Mare, donosi najbolje od mediteranske kuhinje u kombinaciji sa najboljim sastojcima iz Crne Gore. Produžujući večer na sljedeći dan, resort nudi i posebne ponude za smještaj.

U skladu s novogodišnjim odlukama, wellness centar Chenot Espace će se u siječnju fokusirati na programe detoksikacije, kao i na svakodnevne treninge joge i aqua aerobika. NEO butik koji se nalazi u sklopu resorta nudit će posebne ponude modnih dodataka regionalnih i stranih brendova tijekom prosinca i siječnja.

Magični duh Portonovi naselja oživljava u prosincu, uz mnoštvo lampiona i ukrasa. Ovo mjesto nudi niz svečanih događanja, zabave i nesvakidašnjih proslava koje će osigurati nezaboravan doživljaj. Gosti i posjetioci su pozvani na posjet Portonovi božićnom marketu i uživaju u domaćim specijalitetima, uključujući kolačima, ribljim specijalitetima, hamburgerima, vaflima, takosima i raznim drugim blagdanskim zalogajima.

Marina trg će ugostiti neke od najpoznatijih domaćih i regionalnih muzičkih zvijezda, među kojima su Amira Medunjanin i Petar Grašo, dok će djeca moći uživati ​​u društvu Djeda Božićnjaka i dječjim predstavama. Gosti ne smiju propustiti uzbudljive svjetlosne instalacije koje će obasjati marinu i osvijetliti noćno nebo širom resorta.

Provedite vrijeme sa svojim najmilijima i uživajte u praznicima u One&Only Portonovi rizortu.

Za rezervacije, pišite reservations@oneandonlyportonovi.com ili pozovite +382 31 691 001, dok je za programe u portonovi naselju potrebno izvršiti najavu putem emaila events@portonovi.com

Za više informacija posjetite oneandonlyresorts.com.

Učitati još
Zatvori