Novi hoteli koji se otvaraju u Hrvatskoj u 2022. godini

Novi hoteli koji se otvaraju u
Hrvatskoj u 2022. godini

Svake godine naša obala postane bogatija za poneko arhitektonsko čudo u obliku luksuznog hotela. Bilo da se radi o potpunoj izgradnji novog objekta ili kompletnoj renovaciji postojećeg, svako otvaranje probudi znatiželju i zanimanje mnogih. I putnici i sanjari, bez obzira hoće li već ove sezone odsjesti u tim hotelima, zanimaju se za inovacije u zemlji, a posebice na obali. Diljem Hrvatske će u 2022. godini otvoriti nekoliko novih hotela koji svoja vrata planiraju otvoriti na proljeće, tik pred sezonu 2022. Spektakularni hoteli; infinity bazeni, panoramski pogledi na more, spa oaze te vrhunski restorani i barovi, samo su neke od značajka novih luksuznih hotela smještenih u prirodi. U nastavku saznajte o kojim se hotelima radi i kako će izgledati.

Grand Hotel Brioni Pula

Jedno od najvećih i najspektakularnijih hotelskih otvaranja u 2022. godini bit će Grand Hotel Brioni Pula. Na samoj obali, s pogledom na otvoreno more, ovaj će luksuzni hotel s 4 zvjezdice svoja vrata otvoriti sredinom travnja. Smješten je u turističkom centru Punta Verudela, okružen je mediteranskim raslinjem te pruža panoramski pogled na obalu i šetnicu. Luksuza dizajn, raznovrsni sadržaji i savršena lokacija u prirodi, ali i u blizini antičkog grada Pule, ovaj hotel čine jednim od najuzbudljivijih novih hotela u 2022. Hotel ima infinity pool a s morem je povezan preko terasastih plaža. Sobe su luksuzno opremljene i imaju terase s pogledom na more ili mediteranski vrt. Nalazi se na adresi Verudela 16.

MOEESY Blue & Green Oasis, Hvar

Ovog se ljeta novi luksuzni hotel otvara i na otoku Hvaru. Nekadašnji hotel Croatia, kompletnom renovacijom i rekategorizacijom postaje luksuzni hotel Moeesy Blue & Green Oasis s pet zvjezdica. Cijela investicija vrijedna je preko 100 milijuna kuna. Hotel će imati 37 soba, četiri apartmana i predsjednički apartman. Smješten je na samo minutu hoda od plaže te 10 minuta hoda od stare gradske jezgre i luke. Okružen je borovom šumom, ima tri bazena, fitness i SPA centar, restoran i bar, terasu i vrt, te brojne druge pogodnosti i aktivnosti. Hotel nosi titulu održivog objekta, a kao što mu i samo ime kaže, blue & green oasis, odnosi se na neposrednu blizinu mora, tri bazena i bogatu prirodu. Oko samog hotela bit će stara i nova stabla te aleja palmi. Otvorenje je planirano za lipanj 2022., u pravi čas za nezaboravnu prvu sezonu.

Palazo Rainis, Novigrad

Istarski gradić Novigrad postaje bogatiji za još jedno it odredište za odmor, Palazzo Rainis Hotel & Spa. Otvaranje hotela najavljeno je za travanj 2022. godine, a već je pokupio brojne laskave titule, pa se tako već našao na Forbesovoj listi najljepših novih hotela na Mediteranu u 2022. godini. Rekonstrukcijom vile iz 19. stoljeća Istra će dobiti luksuznu hotelsku destinaciju. Bogato opremljene sobe gledaju na more, imaju balkone, walk-in tuševe, a u hotelu postoji i bazen i spa centar te fine dining restoran.

Više pročitajte na njihovoj službenoj stranici.

Aminess Khalani Beach Hotel, Makarska

Turistička kompanija Aminess u travnju ove godine otvara Aminess Khalani Beach Hotel s pet zvjezdica u Makarskoj. Hotel ima spektakularnu krovnu terasu s koje se pruža pogled na more. Smješten je na samoj obali, 20-ak minuta hoda od centra grada, a podno hotela je prekrasna prirodna, šljunčana plaža okružena borovom šumom. Hotel ima 299 soba, unutarnji i tri vanjska bazena, wellness i SPA centar, teretanu, tri restorana te barove uz bazen i na krovnoj terasi. Većina soba i obiteljskih suitova ima balkon s pogledom na more.

Više informacija saznajte ovdje.

Foto: Instagram, Grand Hotel Brioni Pula, Aminess Khalani Beach Hotel, Moeesy Blue & Green Oasis

Učitati još
Zatvori