Zavirili smo u luksuzni hotel na Zlatiboru koji svoja vrata otvara 2023. godine
Zavirili smo u luksuzni hotel na Zlatiboru koji svoja vrata otvara 2023. godine

Zavirili smo u luksuzni hotel na Zlatiboru koji
svoja vrata otvara 2023. godine

Luksuzni hotel sa pet zvjezdica, Bor Squared, by Karisma otvara se na Zlatiboru na jesen 2023. godine. Ovim otvaranjem će se najposjećeniji planinski centar u Srbiji naći na listi svjetskih destinacija na kojima grupacija Karisma Hotels & Resorts posluje.

Luksuzni hotel
Hotel Bor Squared by Karisma

Bor Squared, by Karisma

Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma imat će 71 smještajnu jedinicu. Također, imat će dodatne kapacitete u vrlo luksuznom rezidencijalnom dijelu koji će biti dio hotelskog kompleksa. Cijeli kompleks dizajniran je tako da se potpuno integrira s prirodnim ambijentom koji ga okružuje. Boje, topla atmosfera i posvećenost svakom detalju doprinose osjećaju udobnosti doma. Međutim, ono po čemu će se svakako izdvajati i što će ga činiti autentičnim je vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.

Luksuzni hotel
Hotel Bor Squared by Karisma

U sastavu Bor Squared hotela je spomenuti rezidencijalni dio, kao i veliki SPA & Wellness centar. Tu će se naći i tri restorana koja će, između ostalog, nuditi raznolik izbor hrane; na meniju će se naći i španjolska i italijanska kuhinja. Za one koji vole uživati u pogledu i ugođaju koji se savršeno uklapa uz aperitivo trenutke, moći će posjetiti Rooftop Bar.

Ovaj luksuzni hotel imat će i Cigar lounge namenjen gostima profinjenog ukusa koji vole uživati u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića. Bit će otvoren i Lobby bar za uživanje uz kavu i dobar čaj i deserte.

luskuzni hotel
Hotel Bor Squared by Karisma
Hotel Bor Squared by Karisma

Otvaranje ovog hotela doprinosi podizanju standarda u hotelijerstvu u Srbiji te će učvrstiti poziciju Zlatibora kao jedne od najpoželjnijih i najatraktivnijih destinacija u regiji. Do sljedeće jeseni i samog otvaranja uživajte u fotografijama s kojim najavljujemo luksuzni hotel Bor Squared, by Karisma.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori