Znate li gdje se nalazi hotel s najljepšim pogledom na jezero i planine?

Znate li gdje se nalazi hotel s najljepšim
pogledom na jezero i planine?

@matakaurilodge

Da nije društvenih mreža i popularnih travel blogerica koje pratimo na njima, mnogo bi mjesta ostalo neotkriveno. Dok jedni jure na more u potrazi za skrivenim plažama i sunčalištima, drugi godišnji odmor radije provode u planinama. Upravo takav prizor pruža se iz divnog hotela smještenog uz jezero s pogledom na planinske vrhove još prekrivene snijegom. Matakauri Lodge nalazi se na Novom Zelandu, točnije u gradu Queenstown, cosy interijer nam je privukao pažnju baš kao i pejsaž koji ga okružuje. Prostrana terasa u prizemlju hotela omiljeno je mjesto okupljanja gostiju, a u ljetnim mjesecima krase ju udobne fotelje s kojih pogled puca na jezero Wakatipu.

Boutique hotel Matakauri Lodge

@taramilktea

Na jezeru Wakatipu smjestio se divan boutique hotel kojeg putoholičari ne zaobilaze posjetiti na proputovanju Novim Zelandom. Planinski krajolik savršena je panorama i ultimativna destinacija za bijeg iz gradova krcatih turistima. Umirujući ambijent Matakauri hotela nepogrješiv je izbor za romantičan odmor u dvoje, ali i obiteljski odmor. Eksterijer hotela krasi popularan dizajn karakterističan za planinske regije s puno drvenih elemenata i krasnim staklenim stijenama. Rustikalni interijer zrači neopisivim šarmom i toplinom koja poziva na cjelodnevno izležavanje i uživanje u pogledu kroz prozor uz dobru knjigu. Boje igraju ključnu ulogu, a vlasnici hotela odlučili su se za neutralnu paletu zemljanih tonova koje su savršeno upotpunile planinski hotel Matakauri Lodge.

Novozelandska lokacija koju obožavaju putoholičari

@_itsbeautifulhere

Doza avanture na putovanjima uvijek je poželjna, čak i za one koji baš ne smatraju svoj duh previše pustolovnim. Novi Zeland istaknuo se kao sve popularniji odabir za odlazak na odmor. Netaknuta divljina i prirodne ljepote zahvaljujući planskoj, pametnoj gradnji stanovnici su do danas bez obzira na turizam uspjeli očuvati. Hotel Matakauri savršen je primjer toga – simpatičan hotel može ugostiti tek nekoliko desetaka ljudi. Bez gužve u hotelskom restoranu i predvorju tako će se svi putnici maksimalno relaksirati. Sve sobe imaju balkon s pogledom na jezero Wakatipu i fjordove u daljini. Pregršt aktivnosti na otvorenom nalazi se u neposrednoj blizini, a ako vam je draži ostanak u hotelu, resort ima i raskošan spa gdje ćete se razmaziti baš kako želite.

Učitati još
Zatvori