Beach bar inspiriran limunima u kojem ćete se osjećati kao na Siciliji
Beach bar inspiriran limunima u kojem ćete se osjećati kao na Siciliji

Beach bar inspiriran limunima u kojem ćete
se osjećati kao na Siciliji

Limuni su definitivno hit sezone. Na svakom koraku možemo pronaći dekoraciju, odjeću, detalje, sve inspirirano agrumima. Nedavno se u našem susjedstvu otvorio beach bar i restoran inspiriran upravo limunima. Žuti tonovi, opuštena atmosfera, pijesak i topli dani, samo su dio ponude Limoneto Restaurant & Beach Cluba.

Bar se nalazi u Kamenarima, nešto više od sat vremena od Dubrovnika, pa kada se želite napraviti mali ljeti “city break” i posjetiti predivni Kotor, odmah se zaputite preko granice. Sa zapadne strane zaljeva, ova plaža je pješčana s predivnim pogledom na Bokokotorski zaljev. Žute ležaljke, limuni na svakom koraku, žuti fićo i šarene kabine osvojit će vas na prvu. Iako je tek počeo s radom, limunska plaža prava je Instagram ljetna lokacija.

Noćni život u Crnoj Gori je poznat kao lud i nezaboravan, a partiji u ovoj maloj oazi ne zaostaju. U sklopu Limoneto beach bara nalazi se i restoran u kojem osim uglavnom ribljeg menija, možete uzeti i neki snack ili uživati u koktelu, čaši vina ili raznim pićima na bazi limuna. Kada poželite Sicilije i talijanskog načina života, na ovoj ćete se crnogorskoj plaži sigurno približiti toj vibri.

Foto: Instagram (@limoneto_restaurant)

Učitati još
Zatvori