Pronašli smo još jedno mjesto savršeno za bijeg od svakodnevice

Svijet putovanja se prošle godine uvelike promijenio pa smo se fokusirali na lokalna putovanja i boravak u prirodi. Takav trend nastavit će se i u novoj godini pa će postojati veća potražnja za kratkim vikend putovanjima i mjestima idealnim za opuštanje i bijeg od svakodnevice. Baš ono što nam svima treba ovih dana….

Srećom, naša zemlja obiluje takvim destinacijama gdje nakratko možete zaboraviti na sve brige i probleme i napuniti baterije u okruženju predivne prirode. Najljepše šumske kolibe i kućice u Lici i Gorskom kotaru gdje ćete pobjeći od svega okupili smo ovdje, a danas vam donosimo priču o još jednom divnom mjestu koje se nalazi na padinama Ravne gore, gdje se priroda nudi u veličanstvenoj ljepoti, a u spektakularnim vidicima otkriva se Zagorje i planina Ivančica.

Imanje okruženo mirom i zelenilom

Riječ je o divnom imanju i kući za odmor Bitoševje smještenoj u Općini Klenovnik, gdje ćete uživati u miru i tišini, bez ikoga u blizini. Tijekom dana možete uživati u roštilju koji vam je na raspolaganju te zaigrati tenis na zemljanom terenu s rasvjetom, a na kraju dana relaksirajte se u SPA dijelu kuće u sauni u jacuzziju.

Velika okućnica i natkrivena terasa omogućuje vam boravak na svježem zraku, a ukoliko poželite istražiti kraj u kojem se nalazite, sve vam je nadohvat ruke. U neposrednoj blizini kuće nalazi se jezero Bitoševje, a vožnja biciklom odvest će vas do dvorca i jezera Trakošćan. Varaždin je udaljen 25 min vožnje, Hušnjakovo i muzej Krapinskih neandertalaca 30 min, a relativno blizu su vam i brojne toplice Hrvatskog zagorja.

Kuća za odmor i glamping kućica

Kuća Bitoševje ima sve potrebno za ugodan boravak i odmor – dnevni boravak s kaminom na drva, stol za 8-10 osoba, kompletno opremljenu kuhinju, kupaonicu, veliki LCD s HD sat TV-om, brzi Wi Fi te izlazak na veliku terasu s ležaljkama i sunčalištem. U potkrovlju kuće nalaze se dvije komforne klimatizirane odvojene sobe s bračnim ležajevima. Prizemlje kuće sadrži još jedan dnevni boravak s kaminom na drva, vlastitom kupaonicom te gore spomenutom SPA zonom.

Na imanju se nalazi i prekrasna glamping kućica sa spavaćom sobom i vlastitom kupaonicom. U sobi vam je na raspolaganju bračni ležaj i ležaj za još jednu osobu, a probutit ćete se s prekrasnim pogledom na planinu Ivančicu. Prostor je grijan, a ljeti kućicu hladi hladovina šume.

U nastavku donosimo još nekoliko fotografija imanja i kuće Bitoševje, a sve dodatne informacije oko smještaja možete pronaći ovdje.

Foto: Kuća za odmor Bitoševje

0