Pronašli smo još jedno mjesto savršeno za bijeg od svakodnevice

Pronašli smo još jedno mjesto
savršeno za bijeg od svakodnevice

Svijet putovanja se prošle godine uvelike promijenio pa smo se fokusirali na lokalna putovanja i boravak u prirodi. Takav trend nastavit će se i u novoj godini pa će postojati veća potražnja za kratkim vikend putovanjima i mjestima idealnim za opuštanje i bijeg od svakodnevice. Baš ono što nam svima treba ovih dana….

Srećom, naša zemlja obiluje takvim destinacijama gdje nakratko možete zaboraviti na sve brige i probleme i napuniti baterije u okruženju predivne prirode. Najljepše šumske kolibe i kućice u Lici i Gorskom kotaru gdje ćete pobjeći od svega okupili smo ovdje, a danas vam donosimo priču o još jednom divnom mjestu koje se nalazi na padinama Ravne gore, gdje se priroda nudi u veličanstvenoj ljepoti, a u spektakularnim vidicima otkriva se Zagorje i planina Ivančica.

Imanje okruženo mirom i zelenilom

Riječ je o divnom imanju i kući za odmor Bitoševje smještenoj u Općini Klenovnik, gdje ćete uživati u miru i tišini, bez ikoga u blizini. Tijekom dana možete uživati u roštilju koji vam je na raspolaganju te zaigrati tenis na zemljanom terenu s rasvjetom, a na kraju dana relaksirajte se u SPA dijelu kuće u sauni u jacuzziju.

Velika okućnica i natkrivena terasa omogućuje vam boravak na svježem zraku, a ukoliko poželite istražiti kraj u kojem se nalazite, sve vam je nadohvat ruke. U neposrednoj blizini kuće nalazi se jezero Bitoševje, a vožnja biciklom odvest će vas do dvorca i jezera Trakošćan. Varaždin je udaljen 25 min vožnje, Hušnjakovo i muzej Krapinskih neandertalaca 30 min, a relativno blizu su vam i brojne toplice Hrvatskog zagorja.

Kuća za odmor i glamping kućica

Kuća Bitoševje ima sve potrebno za ugodan boravak i odmor – dnevni boravak s kaminom na drva, stol za 8-10 osoba, kompletno opremljenu kuhinju, kupaonicu, veliki LCD s HD sat TV-om, brzi Wi Fi te izlazak na veliku terasu s ležaljkama i sunčalištem. U potkrovlju kuće nalaze se dvije komforne klimatizirane odvojene sobe s bračnim ležajevima. Prizemlje kuće sadrži još jedan dnevni boravak s kaminom na drva, vlastitom kupaonicom te gore spomenutom SPA zonom.

Na imanju se nalazi i prekrasna glamping kućica sa spavaćom sobom i vlastitom kupaonicom. U sobi vam je na raspolaganju bračni ležaj i ležaj za još jednu osobu, a probutit ćete se s prekrasnim pogledom na planinu Ivančicu. Prostor je grijan, a ljeti kućicu hladi hladovina šume.

U nastavku donosimo još nekoliko fotografija imanja i kuće Bitoševje, a sve dodatne informacije oko smještaja možete pronaći ovdje.

Foto: Kuća za odmor Bitoševje

Učitati još
Zatvori