Kafić u kojem možete popiti kavu s merkatima i drugim spašenim životinjama
Kafić u kojem možete popiti kavu s merkatima i drugim spašenim životinjama

Kafić u kojem možete popiti kavu s merkatima
i drugim spašenim životinjama

Možda se čini nestvarno, ali kafić u kojem se možete družiti s merkatima zaista postoji. Zove se Meerkat Friends i nalazi se u Seoulu, a svojim gostima nudi jedinstveno iskustvo.

Iako sam naziv Meerkat Friends sugerira o čemu je riječ, u kafiću također možete vidjeti i neke druge životinje kao što su arktičke lisice, wallaby i rakun, mačke i nekoliko drugih životinja. Također, tu su i spašene životinje o kojima brinu, a možete ih udomiti. I ne bi to bilo ništa posebno da je riječ o tipičnom zoološkom vrtu. Ovdje, osim što se možete družiti sa životinjama, možete i popiti kavu. Međutim merkati su glavna atrakcija.

Kafić je dom mnogim drugim životinjama

Meerkat Friends najpoznatiji je kafić sa životinjama u Seoulu. Kavu možete popiti u prostoru koji je izgrađen oko dvije središnje staklene ograde. Oko ograde se nalaze stolice i stolci, a dok se opuštate uz svoj napitak, možete uživati u pogledu na zaigrane merkate koje se nalaze u središnjem ograđenom prostoru.

Znatiželjni merkati

Postoji i nekoliko drugih ograđenih prostora smještenih oko kafića u kojima se nalaze i druge životinje kao što su rakun i arktička lisica. Iako je kafić poprilično malen, sigurno će vam ostati u sjećanju ovo specifično iskustvo. Međutim, kada su merkati u pitanju, vodite računa o tome da je riječ o vrlo aktivnim i znatiželjnim životinjicama pa će sigurno istražiti sve vaše džepove i uzeti sve što im dopadne u ruke.

Učitati još
Zatvori