Instagram razglednice: najbolja svjetska skijališta

Instagram razglednice: najbolja
svjetska skijališta

@isabellath

Početak nove godine donio je sezonu zimovanja koja će potrajati sve do kraja veljače. Kratki zimski predah od užurbane svakodnevice s nestrpljenjem smo iščekivali i planirali od završetka ljetnog godišnjeg odmora. Sve popularniji trend u putovanjima tijekom zimskim mjeseci postale su egzotične i tople destinacije koje nude idilu sunčanih i toplih dana, pješčanih plaža i životopisnih mjesta koja vas pozivaju na istraživanje. Iako su se mnogi odlučili na ljetovanje i u zimskim mjesecima, popularna svjetska skijališta još uvijek se nalaze na vrhu liste najpoželjnijih i najpopularnijih zimskih destinacija.

INSTAGRAM RAZGLEDNICE SA SVJETSKIH SKIJALIŠTA

Zimovanje na skijaškim stazama uvijek donosi pravu zimsku idilu – okruženi veličanstvenim planinama prekrivenim snijegom koje u svakom trenutku stvaraju prizor koji će vam oduzeti dan, s padinama koje obećavaju odličnu zabavu na skijama i s šarmantnim kućicama, motelima i hotelima koji nude savršenu oazu za odmor nakon dana punog zimskih radosti.

@isabellath

Na listi najpopularnijih svjetskih skijališta i ove su se godine našle svim dobro poznate zimske destinacije u Francuskoj i Italiji u Europi, te Kanadi i državi Utah u Sjedinjenim Američkim Državama. Baš poput ljetnih destinacija, popularna skijališta u posljednjih su se nekoliko pretvorila u mjesta za zimovanje koja nude mnogo više od skijaških staza. Gastronomska ponuda, kao i ponuda različitih drugih sadržaja poput mjesta za noćni izlazak, ali i mjesta za opuštanje u masaži ili grijanim bazenima, sve je raskošnija što je bitno podiglo ne samo razinu kvalitete zimovanja, već i razinu uživanja u zimskom odmoru.

Na skijaške staze najpopularnijih zimskih destinacija posljednjih su se tjedana uputile i popularne Instagram djevojke koje su svoje doživljaje i pitoreskne prizore podijelile u divnim Instagram fotografijama. Instagram razglednice s najboljih svjetskih skijališta donosimo vam u nastavku.

@isabelath

@belenhostalet

@isabellath

@livpurvis

@leoniehane

@leoniehanne

@livpurvis

@charlottebridgeman

@belenhostalet

@annarvitiello

@annarvitiello

@annarvitiello

@camilecharriere

@camillecharriere

@wethepeoplestyle

@thefashionfraction

@thefashionfracton

@zoepastelle

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori