Instagram razglednice Victorijinih anđelica iz Hrvatske

Instagram razglednice Victorijinih
anđelica iz Hrvatske

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Da je naša obala privlačna turistima iz svih krajeva svijeta, znamo odavno, a često ju za svoj godišnji odmor odaberu i mnoge poznate i slavne osobe. Među njima je i skupina Victorijinih anđelica koja posljednjih nekoliko dana uživa u provodu duž Jadrana. Djevojke su u Hrvatsku stigle kako bi proslavile djevojačku večer manekenke Jasmine Tookes, a svojim Instagram razglednicama nam vesele feed ovih dana.

Slavne manekenke uživaju u ljepotama Hrvatske

Sara Sampaio, Shanina Shaik, Josephine Skriver, Kelsey Merritt, Lais Ribeiro, Rachel Scott i Jasmine Tookes provod su započele u Dubrovniku gdje nisu prošle nezapaženo. Fotografi su ih uhvatili u šetnji Stradunom dok su razgledavale grad i obavljale shopping.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver)

Manekenke su odsjele u luksuznoj dubrovačkoj Villi Orabelle, a nisu propustile istražiti ni ljepote otoka Hvara. U jednom trenutku pridružile su im se Taylor Hill i Romme Strijd koje su naknadno stigle u Dubrovnik.

Nakon provoda na jugu Dalmacije, djevojke su preselile u Istru, gdje su se skrasile na luksuznom imanju Meneghetti. Koliko uživaju, svjedočimo ovih dana na Instagramu, gdje svakodnevno objavljuju nove fotografije. Sunce, more, dobra hrana i piće te neprocjenjivo društvo i u njihovom slučaju pokazali su se kao formula za savršen ljetni provod!

Učitati još
Zatvori