Još jedan čaroban bazen na našoj obali koji zove na uživanje

Još jedan čaroban bazen na našoj
obali koji zove na uživanje

Sol u kosi, sunce na koži i prekrasan prizor na horizontu – slika savršenog ljetovanja najčešće uključuje upravo to. Mnogi se slažu da nema do mora, posebno čistog Jadranskog i njegovih plaža. Međutim, bazeni na obali sve su traženija stavka pri odabiru hotela i kuća za odmor. Od Kvarnera pa do krajnjeg juga, naša obala može se pohvaliti prekrasnim bazenima u sklopu hotela, kamenih kuća i vila za odmor. Jedan od njih je bazen hotela Nestos koji se nalazi u Omišu, čije su nas fotografije osvojile na prvi pogled.

Mjesto za potpuno opuštanje

Boutique hotel Nestos svojim jedinstvenim ambijentom pruža oazu potpunog opuštanja i odmora uz jednu od najljepših plaža na jadranskoj obali. Nalazi se u neposrednoj blizini mora, u mjestu Duće koje se naslanja na pitoreskni grad Omiš. Ima četiri zvjezdice, 25 vrhunski opremljenih soba i 6 apartmana koji su savršen spoj autentičnog dizajna, udobnosti i suvremene elegancije.

Na romantičnoj terasi, okruženi mediteranskim začinskim biljem, možete uživati uz vrhunske gastro delicije spravljene od lokalnih, svježih namirnica. Za potpunu obnovu duha i tijela, tu je i hotelski wellness s raznolikom ponudom SPA tretmana, finska i parna sauna, jaccuzzi i teretana za sve one koji preferiraju aktivni odmor.

Osim u intimnoj atmosferi hotela i njegovim velikim modernim sobama, uživat ćete i u predivnom hotelskom bazenu koji će vas osvojiti na prvi pogled. Radi se o vanjskom grijanom bazenu, smještenom u privatnosti hotelskog atrija, koji će vam omogućiti da se potpuno opustite i prepustite odmoru. Jutarnje kupanje, popodnevno osvježenje ili večernje opuštanje prije spavanja – mi iz ovog bazena ne bismo izlazile cijeli dan….

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Šeatović (@mylittlezagreb)

Foto: Instagram (naslovna: @skitnica & @mylittlezagreb)

Učitati još
Zatvori