U ovom hotelu posvećenom omiljenom božićnom filmu osjećat ćete se kao u bajci

U ovom hotelu posvećenom omiljenom božićnom filmu osjećat ćete se kao u bajci

New York je za vrijeme božićnih praznika uistinu čaroban i mnogima je na vrhu bucket liste. Ako ste ga baš ove godine planirali posjetiti, a još nemate rezerviran smještaj, hotel Club Wyndham Midtown 45 obožavateljima filma Elf (Vilenjak) nudi jedinstveno iskustvo. Obiteljska komedija iz 2003. božićni je klasik, a Will Ferrell je toliko smiješan i neodoljiv kao Buddy, čovjek kojega su odgojili vilenjaci na Sjevernom polu. Buddy putuje u New York u potrazi za svojim istinskim identitetom i otkriva da je život izvan radionice Djeda Božićnjaka zastrašujući, ali možda je potpuno vrijedan svih izazova.

Sada je u spomenutom hotelu na Manhattanu dobio vlastiti apartman na koji bi i sam bio ponosan.

Božićna čarolija na vilenjački način

Svaki detalj ovog apartmana nadahnutog omiljenim božićnim filmom osmišljen je kako bi razveselio obitelji od trenutka kada u njega uđu. U dnevnom boravku nalazi se zin napravljen od božićnih poklona, sa stropova vise papirnate snježne pahuljice i vijenci od kokica, a božićni ukrasi i dekoracije nalaze se na sve strane. U kuhinji se možete poslužiti Buddyjevom omiljenom hranom i napraviti svoje ‘vilenjačke’ obroke, a u radionici Djeda Božićnjaka oni najmlađi mogu testirati igračke.

Apartman za četvero dostupan je od 2. do 20. prosinca, a možete ga unajmiti po cijeni od 399 dolara po noćenju. Dobit ćete i ulaznice za Buddyjeva omiljena mjesta – Empire State Building i klizalište u Rockefeller Centeru.

Foto: Club Wyndham Hotel

Učitati još
Zatvori