Pronašli smo još jedan atraktivan kamp za luksuzno kampiranje u Sloveniji

Pronašli smo još jedan atraktivan kamp za
luksuzno kampiranje u Sloveniji

Već smo ranije pisali o glampingu, odnosno luksuznom kampiranju koji kod nas postaje sve popularniji oblik odmora. Radi se o spoju prirode i modernog dizajna, odnosno uz boravak u prirodi dobivate sav potreban komfor koji imate u klasičnom apartmanu. Kampiranje s dozom luksuza u Sloveniji je dovedeno na visoku razinu pa ćete tamo pronaći zaista predivne kampove i resorte za odmor iz snova. Jedan od njih je Glamping Mountain Fairy Tale na koji smo slučajno naletjeli na društvenim mrežama.

Čarobno mjesto usred prirode

Glamping Mountain Fairy Tale nalazi u naselju Bistrica pri Tržiču, 20-ak kilometara od Bleda. U kampu postoji šest prekrasnih drvenih kućica, koje su, kao i park koji ih okružuje, napravljene po Feng Shui pravilima i od 100 posto prirodnih materijala. Kućice su uređene u minimalističkom stilu, a u njima može boraviti do četvero ljudi. Svaka je opremljena s dva bračna kreveta, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom u kojem se nalazi blagavaonski stol. Postoji i vanjska terasa s koje možete uživati u prekrasnom pogledu na planinski masiv Karavanke i uživati u žuboru rijeke koja teče u blizini. Četiri od šest kućica imaju i privatan jacuzzi.

U cijenu je uključen i doručak, a na raspolaganju vam je i sezonsko povrće i voće iz vrta. Ovdje možete glampirati tijekom cijele godine jer sve kućice imaju grijanje. U okolici možete uživati u vožnji biciklom, skijanju ili šetnji, a brojne staze će vas odvesti do skrivenih kutova Karavanki.

Foto: Glamping Mountain Fairy Tale

Učitati još
Zatvori