Vrijeme je za novogodišnje odluke. Donosimo one kojih ćete se s veseljem držati
Vrijeme je za novogodišnje odluke. Donosimo one kojih ćete se s veseljem držati

Vrijeme je za novogodišnje odluke. Donosimo one kojih ćete se s veseljem držati

Blagdani su iza nas i polako, ali sigurno, ušli smo u posljednji dan, u finale ove 2022. godine. Većina nas upravo ovih posljednjih dana u godini koristi za ispijanje mirnih jutarnjih kava, za promišljanje o svemu što nam je donijela godina, o lekcijama koje smo prošli s nadom da se neke više neće ponoviti, a da ćemo one dobre, od kojih smo narasli, ponijeti sa sobom. Ovo posljednje jutro 2022. godine, izvrsna je prilika da revidiramo to-do listu za sljedeću godinu. Predlažemo da ovog puta na listi nemate previše ranog buđenja, vojnih disciplina i dijeta. Vežite sljedećih 365 dana uz stvaranje nekih novih uspomena, fotografirajte uspomene, prvenstveno za sebe, posjetite neka nova mjesta sami, s prijateljima ili obitelji. Rastite uz iskustva, putujte kad god možete.

Razmislite o tome da se na vašoj listi kreiranja novih uspomena pronađu i putovanja u najmanje četiri nove destinacije, za svako godišnje doba po jedno. Kako bi osigurali ostvarenje svojih namjera, a za koje smo sigurni da će se uklopiti u svačiji budžet, predlažemo da uzmete u obzir i FlixBus autobuse. Želite li proputovati Hrvatsku ili cijelu Europu, FlixBus može biti odličan suputnik ukoliko želite putovati bezbrižno i udobno. Jednostavna kupovina karata putem aplikacije ili web stranice, prihvatljive cijene za planirano putovanje unaprijed, više prostora između sjedala, dostupne utičnice u autobusu te besplatan internet, osigurati će jednostavno planiranje te bezbrižno i udobno putovanje kroz godinu. Donosimo četiri prijedloga destinacija za četiri sljedeća godišnja doba. Udobno se smjestite i krenite ispisivati novih 365 dana.

Flixbus

Zima – Budimpešta

Početkom godine, nakon blagdana, novogodišnjeg dočeka, užurbanih priprema, kuhanja, spremanja te neprestanog ića i pića, vrijeme je za odmor. Ponudite svom tijelu, duši i umu opuštanje, mir i detox. Predlažemo da posjetite Széchenyi terme, najveći termalni kompleks u Budimpešti, smještene u neobaroknoj palači u gradskom parku. Do Budimpešte iz Zagreba, možete stići opušteno za nešto manje od pet sati vožnje FlixBusom.

Flixbus

Proljeće – Nacionalni Park Plitvička jezera

U travnju ili svibnju predlažemo da se ponovno povežete s prirodom. Nakon zimskog sna stiže nam buđenje prirode što je idealno vrijeme i za buđenje nekih novih energija u nama. NP Plitvička jezera poznata su kao najljepši nacionalni park u svako godišnje doba. No želite li uživati u zelenilu i već toplom suncu uz šum slapova i zvukova prirode, mrvu prije navale turista, možda je ipak najbolje to učiniti u proljeće. Iz Zagreba do NP Plitvičkih jezera stižete za manje od dva sata vožnje FlixBusom.

Flixbus

Ljeto – Verona

Izaberite bilo koji ljetni mjesec za posjetu Veroni. Osim što je ovaj grad poznat po slavnoj ljubavi Romea i Julije, obiluje i mnoštvom kulturno-povijesnih spomenika, osobito mnogo dobro očuvanih iz rimskog razdoblja te mnogobrojnim knjižnicama. U neposrednoj je blizini jezera Lago di Garda, tako da ovim ljetnim putovanjem možete uživati i u ljepotama ovog predivnog jezera. FlixBusom do Verone stižete za nešto manje od osam sati bezbrižne vožnje.

Flixbus

Jesen – Prag

O Pragu su ispričane već mnoge priče. Zlatni Grad i Grad stotinu tornjeva druga su imena ovog predivnog srednjovjekovnog češkog grada na rijeci Vltavi. Neka vas Karlov most, najveći dvorac na svijetu Praški dvorac (Pražský hrad) i mnogobrojne pivnice, namame da jesen provedete u unutrašnjosti Europe. Uživajući u panoramskom razgledavanju, FlixBusom stižete u Prag za deset sati udobne i bezbrižne vožnje.

Polaske i cijene za predložene, ali i druge destinacije, možete provjeriti na FlixBus stranicama.

Flixbus

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori